Scandal monstru la Românii au Talent, după ce s-a dat Golden Buzz! Acuzaţi că trişează: “Circari! De ce nu schimbaţi denumirea emisiunii?”

46


Este scandal monstru la Românii au Talent după ce a fost acordat al doilea Golden Buzz din acest sezon al emisiunii de la Pro Tv. Fanii români ai emisiunii au fost revoltaţi după ce un acrobat din Germania a primit Golden Buzz, lucru care îl trimite direct în semifinală.

Valul de comentarii negative a apărut imediat pe pagina emisiunii după ce Smiley l-a trimis pe neamţ în semifinala. Internauţii spun că totul se întâmplă de faţadă, iar românii nu sunt apreciaţi cum ar trebui. Remi Martin a mai participat în anul 2018 la „Francezii au Talent”, unde, de asemenea a obţinut butonul auriu, care l-a trimis direct în semifinala competiţiei.

Scandal monstru la Românii au Talent, după ce s-a dat Golden Buzz

Un acrobat din Germania i-a revoltat pe fanii romani ai emisiunii, după ce a primit Golden Buzz, şansa care îl trimite direct în semifinala. Din naţionalism, oamenii spun ca emisiunea „Românii au Talent” a trebuii să se numească „Străinii au talent”.

Remi Martin este un acrobat stabilit în Germania, care are şi origini franceze. Tânărul a obţinut „Golden Buzz” din partea lui Smiley, în sezonul 11 al emisiunii „Romanii au talent”.

”Mă numesc Remi Martin. Am 35 de ani şi sunt pe jumătate francez, jumătate german. După ce am terminat şcoala, am vrut să devin actor, dar am ajuns artist de circ. M-am uitat la foarte multe spectacole Cirque du Soleil, la televizor. Am fost mereu atras de lumea circului. Cred că este o lume minunată, unde sunt posibile multe lucruri.”, a mărturisit Remi.

Remi a povestit în faţa camerelor de luat vederi ca a avut şansa de a face un spectacol pentru regina Elisabeta, iar asta l-a copleşit, fiindcă se întâmplă o dată în viaţă.

Am avut şansa să fiu în spectacol în fata reginei Elisabeta şi evident a fost un moment foarte important, să fiu invitat de regină. Este un moment special în viaţa fiecăruia, se întâmplă o singură dată în viaţă. Cel mai mare vis al meu este să fac spectacole şi mai mari, care să îmbine teatrul cu circul, în muzică vieţii. Fac acrobaţii la bară chinezească, care este o bară verticală de 6 metri, la care fac acrobaţii de forţă şi dinamica”, a spus acrobatul în prezentarea sa.

Cum au comentat juraţii prestaţia neamţului

”Efectele de scenă excepţionale, propunerea scenografică excepţională, dar nu au fost nici pe departe faţă de măiestria ta atletică. Baloanele au zis, bai e prea bun. Nu am văzut povestea cu baloanele, am văzut cât de bun eşti tu. Eu prima dată am crezut că eşti susţinut de vreo pârghie când am văzut că stai paralel cu solul, incredibil”, a spus Florin Călinescu.

”Pentru mine bucuria este că am duc numărul direct în semifinală şi că îl mai vedem o dată”, a mărturisit Smiley.

”Omul a fost incredibil, făcea totul cu atâta uşurinţă cu o expresivitate incredibilă”, a spus Pavel Bartos.

Remi mi se pare o poezie de om de suflet. Am văzut numărul cu emoţii. L-am privit pe Remi că pe un om la care nu aş putea vreodată să ajung pentru că e atât de sus, încât noi putem doar să fim cu picioarele pe pământ şi să visăm la înălţimea la care el a ajuns. Remi este un fenomen”, a spus Andra.

Remi Martin a participat în 2018 la „Francezii au Talent”, unde, de asemenea a obţinut butonul auriu, care l-a trimis direct în semifinala competiţiei. Acrobatul i-a uimit pe juraţii francezi cu mişcările sale incredibile, desprinse dintr-un univers paralel, unde nu există gravitaţie.

Românii s-au scandalizat în online

Pe pagina emisiunii a apărut un val de comentarii negative, după ce Smiley l-a trimis pe neamţ în semifinală, oamenii spun că totul se întâmplă de faţadă, iar românii nu sunt apreciaţi cum ar trebui.

„De Ce nu schimbaţi denumirea emisiunii ?? Străinii au talent! Dacă e vorba de romani care au talent, care e rolul din concurs al celor care nu sunt romani şi nici măcar nu au nici cea mai mică legătură cu România? Sunt alţii care meritau Golden Buzz „Românii au Talent”.

Şi vin toţi talentaţii în toate domeniile de prin alte ţări. Sunt numai profesionişti circari cu abilităţi foarte bune şi din alte ţări. Nu trebuie să se mai numească „Românii”, să se numească talent show.

Foarte mulţi străini. Vocea României la fel. Ne vindem şi valorile, nu le dăm şansa la ai noştri. Se promovează de afară să părem şi noi primitori şi când vorbesc din juriu se murdăresc la gura de engleză, vezi Doamne ce ţară culta suntem noi.

Românii primesc talent, asta e denumirea Scuzaţi deranjul. Oare emisiunea nu se numeşte „Românii au Talent”? Nu trebuia să fie doar Români? Zic.”, sunt câteva dintre comentariile romanilor.


Sursa: bzi.ro