duminică, mai 19, 2024
AcasăNationalSchimbare în administrația locală din Piatra-Neamț. Un director important de la Primărie...

Schimbare în administrația locală din Piatra-Neamț. Un director important de la Primărie a plecat la Consiliul Județean Neamț

[ad_1]

Olimpia Adam, șefa Direcției de Dezvoltare și Implementare Programe din primărie, a ales să fie transferată la direcția de Proiecte și Logistică din cadrul Consiliul Județean Neamț, astfel, Ionel Arsene câștigând un alt om important în echipa sa.

Majoritatea proiectelor europene câștigate în ultimii ani de municipiul Piatra-Neamț au în spate activitatea Direcției condusă de Olimpia Adam. Aceasta a fost cooptată în echipa de la primărie de către fostul primar, Dragoș Chitic.

Olimpia Adam este specializată pe fonduri europene şi are o experienţă de peste 20 de ani în administraţia publică, din care 15 ani în Primăria Piatra-Neamţ. A mai activat la un moment dat şi în CJ Neamţ, pentru o scurtă perioadă, aproximativ 2 ani, apoi a revenit în Primăria Piatra Neamţ, unde a coordonat şi implementat treizeci de proiecte cu fonduri europene, în valoare totală de peste cincizeci și cinci de milioane de euro.

De asemenea, un proiect important a fost implementarea Programului de apă de la Bacău, în perioada 2010- 2012, tot prin fonduri UE, în valoare de 106 milioane de euro. Experienţa de la Bacău, ar putea fi extrem de benefică pentru un proiect din fonduri europene pentru ApaServ.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments