Semnificația viselor. Ce înseamnă când visezi o furtuna

237


Multe cărți care interpretează visele arată că dacă ai visat o furtună poate fi vorba de un pericol. Puteți găși deseori și interpretări conform cărora problemele se vor termina în siguranță. Totuși, visătorul trebuie să arate puterea caracterului pentru a rezista necazurilor. Uneori, explicația la întrebarea de ce visezi furtuna este foarte favorabilă.

Ce înseamnă furtuna în vis

Dacă o furtună iți apare în vis – ai o provocare dificilă, dar o poți depăși și reuși. Dacă furtuna se oprește treptat, nenorocirile se vor sfârși, vor trece fără urmă. Ce înseamnă visul în care vezi o furtună pe mare? Interpretarea visului indică: o persoană vă trebui să se îngrijoreze de circumstanțele actuale. Cu toate acestea, din fericire, totul se vă termina fericit. O furtună pe mare este un semn bun. Visătorul va fi lăudat de superiorii săi, chiar și avansarea în carieră este posibilă. De asemenea, prezice o atitudine bună din partea celorlalți.

Dacă în vis particip la înmormântarea unui părinte mort și începe o furtuna puternica, acest lucru poate să fie un avertisment. Ceva se poate întâmplă în viitorul apropiat și tu ar trebuii să fii pregătit.

Dacă visăm că ne ascundem într-un adăpost și să privim furtuna de la distanță? Interpretarea visului: obțineți încrederea cuiva, găsiți liniște sufletească. O furtună care se apropie într-un vis promite relații amoroase nereușite, o lungă ceartă cu cineva drag, discordie internă ulterioară, suferință. Dacă furtuna se calmează, durerea nu va fi atât de grea. Furtună era pe mare? Aceasta înseamnă: în realitate, persoana care doarme va fi jignită de persoana de la care se aștepta cel mai puțin. Trebuie să decideți dacă să iertați persoana sau să opriți orice comunicare cu acesta. Dacă vedeți o fată în vis ca un vânt puternic care se dezlănțuie afară, chiar și sub forma unui uragan, așteptați-vă la necazuri în dragoste. Dacă visăm că fugim de cineva în timpul unei furtuni, poate înseamnă că unele necazuri o să te ajungă la un moment dat.

Ce înseamnă când visezi furtună de praf

Ați visat o furtună de praf? Acest vis poate însemna o deteriorare a vieții visătorului. Modul în care evenimentele se desfășoară depinde în continuare de comportamentul său. Vă puteți resemna să vă considerați un eșec, dar vă puteți lupta dovedind că acest lucru este departe de a fi cazul. Dacă visăm ca intrăm într-o furtună puternică? Interpretarea visului ne spune ca: problemele pot începe de la locul de muncă. Încercați să evitați conflictele, în special cu superiorii, fiți responsabili – și totul se vă rezolva treptat. Dacă fugi de o furtună în vis înseamnă că ai să primești unele vești neplăcute. Este posibilă o înfruntare cu un dușman puternic. Cel mai bine ar fi este să vă mobilizați forțele Dacă în vis visezi mult praf – se vor întâmplă o mulțime de accidente minore.

Dacă ai visat că o furtună te-a tras în centrul ei – o schimbare dramatică a vieții va avea loc din cauza unor circumstanțe neobișnuite sau a unei pasiuni puternice.

O furtună neobișnuită într-un vis: praf mult, negru, înzăpezit sau cu ploaie, măturând totul, anunță schimbări globale. Într-o anumită etapă a vieții voastre, dezvoltarea internă se apropie de sfârșit, este posibil un salt în cunoașterea lumii, ca urmare a căruia o veți vedea într-un mod complet diferit.

Ce înseamnă când visezi furtuna de zăpadă

O furtună de zăpadă în vis avertizează că sunt posibile unele circumstanțe neprevăzute care vă vor afecta negativ treburile. Trebuie acordată o atenție deosebită pentru a ieși din situație cu daune minime. Dacă în vis, ești furtuna deșertică înseamnă posibile eșecuri în domeniul afacerilor, un proces care va dura mult timp.


Sursa: bzi.ro