Șerban Copoț are o soție superbă. Detalii inedite din viața privată a artistului

43


Carismaticul Șerban Copoț are o soție superbă și o familie de care este tare mândru. Dincolo de cariera de succes în televiziune și muzică, acesta se bucură de împliniri pe plan personal. Multă lume se întreabă cum este Șerban Copoț dincolo de lumina reflectoarelor și cine este partenera lui de viață. Iată câteva detalii inedite din viața privată a artistului.

Șerban Copoț se mândrește cu soția lui superbă

Șerban Copoț este extrem de apreciat de publicul autohton. Acesta aduce zâmbetul pe buzele tuturor de fiecare dată când apare pe scenă. Prezentatorul emisiunii ,,iUmor” cucerește publicul cu energia și carisma sa.

Dincolo de realizările deosebite în carieră,  Șerban Copoț se declară un bărbat împlinit pe plan personal. Acesta are o căsnicie frumoasă de mai mulți ani și 3 copii de care este tare mândru. Dacă pe artist îl cunoaște toată lumea, soția acestuia, Roxana, este o prezență discretă în lumea mondenă.

Partenera de viață a lui Șerban Copoț se afișează destul de rar în showbiz-ul autohton și preferă să se dedice familiei sale. Când vine vorba de soția lui, Șerban Copoț are doar cuvinte de laudă. Acesta a dezvăluit în cadrul unui interviu că se simte norocos pentru că o are alături de atâția ani pe femeia care i-a cucerit inima.

„Răbdarea, bunul simț ardelenesc și, pot spune cu mâna pe inimă, că este o mamă dedicată total familiei. Și, da, este și frumoasă, deșteaptă și devreme acasă. Și, da, sunt mai norocos decât prevede legea.”, a precizat acesta.

Șerban Copoț nu ezită să își declare public iubirea față de soția lui și postează frecvent mesaje emoționante pe rețelele de socializare.

,,În ce fel de fraze să descriu dragostea pe care ţi-o port şi recunoştinţa pentru toată răbdarea pe care o ai cu noi? M-ai ajutat să construiesc o familie, mi-ai dăruit trei copii minunaţi şi eu tot consider ca nu s-a inventat un «mulţumesc» suficient de cuprinzător pentru tot.”, a scris artistul.

De împliniri în viața privată are parte și colegul lui de breaslă, Aurelian Temișan. La vârsta de 49 de ani, artistul se bucură de succes în carieră și este mândru de soție și de fetița lui superbă. O altă vedetă din România care are o familie frumoasă este Anca Lungu. Fosta prezentatoare de știri este răsfățată de soț, iar de când a renunțat la televiziune se dedică mai mult timp partenerului ei de viață.

Și carismaticul Valentin Butnaru nu ține cont de vârstă și se bucură din plin de viață, acesta fiind extrem de apreciat de publicul autohton.

Detalii surprinzătoare din viața privată a carismaticului artist

Șerban Copoț are o carieră de succes, iar pe plan personal se declară un bărbat fericit și împlinit alături de soția lui, Roxana. Artistul a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor și a vorbit de puține ori despre viața privată.

Prezentatorul emisiunii ,,iUmor” a recunoscut că viața lui s-a schimbat complet de când a devenit tătic și se consideră norocos că are o soție devotată și grijulie, care îl susține mereu.

,,Mie (n.r. copiii) mi-au schimbat viața radical (…). Sunt mult mai rapid la schimbat, te înveți cu manevre. Ea (n.r. soția) are, de fapt, patru copii.

La primul dintre ei, nu am avut nimic din ce nu am putut să fac. Eu am fost primul care i-a făcut băiță. Noi i-am crescut singuri, fără bone, fără bunici. Asta ne-am dorit, ne-am asumat.”, a precizat acesta.

Puțini sunt cei care știu că Șerban Copoț și soția lui, Roxana, au trecut prin momente extrem de grele în cuplu, după ce partenera lui de viață a pierdut o sarcină. Artistul a vorbit despre acea perioadă dificilă, mărturisind că au reușit să meargă mai departe, iar la scurt timp după tragicul eveniment au devenit din nou părinți.

De situații tensionate și provocări în viața de familie a avut parte și Silviu Biriș. Acesta a trecut printr-un divorț dureros și a fost la un pas să renunțe la actorie.

Șerban Copoț are o carieră de succes, iar pe plan personal se declară un bărbat împlinit alături de frumoasa lui soție. Artistul are o căsnicie de mai mulți ani, iar de când a devenit tătic radiază de fericire.

Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net


Sursa: bzi.ro