„Și-a recuperat Culiță seiful!” Anunțul a fost făcut chiar de ziua artistului

42


Culiță Sterp este unul dintre cei mai iubiți cântăreți din țara noastră. Cu doar o seară în urmă, acesta a împlinit 30 de ani așa că și-a sărbătorit ziua de naștere cu mare fast.

Artistul a făcut o petrecere de pomină, la care s-a distrat de minune alături de familie și de prietenii apropiați, care i-au fost alături vedetei în acest moment important.

A plouat cu dedicații și bani la ziua de naștere a lui Culiță Sterp

Culiță Sterp nu s-a dat înapoi de la nimic atunci când a planificat petrecerea de ziua lui. Dat fiind faptul că muncește mult la piesele sale, artistul a vrut să se recompenseze de ziua sa.

Petrecerea a avut loc într-un local din Hațeg, unde artistul și cei apropiați lui s-au dezlănțuit.

Manelele și dedicațiile au curs pe bandă rulantă, atât pentru sărbătorit, cât și pentru soția și copilul acestuia. Bineînțeles, nici banii nu au rămas în portofelele invitaților, pentru că aceștia au aruncat cu valuta peste tot în momentul cântărilor.

Bineînțeles, bani a primit și Culiță Sterp, pentru că sărbătoritul nu putea să nu primească cadouri de la invitații săi. Văzând sumele impresionante, una dintre prietenele apropiate ale manelistului a postat un InstaStory care i-a dus pe fanii vedetei la bănuieli.

Anunțul a fost făcut chiar de ziua artistului

Imaginile au fost postate de Marilena Cuciurean, care s-a cunoscut cu Culiță Sterp în jungla din Republica Dominicană cu ceva timp în urmă, în timp ce aceștia au participat la o emisiune TV.

Marilena a rămas surprinsă de amploarea petrecerii, așa că a scris pe Instagram:

„Și-a recuperat Culiță seiful”. Bineînțeles, nu este vorba de seiful care i-a fost furat familiei Sterp. Toată postarea a fost o glumă, cu privire la faptul că, în urma banilor care au fost aruncați de către invitați în timpul dedicațiilor, artistul și-a recuperat pierderea suferită.

”Seiful meu era de 15 ori mai mare decât ăsta. Cu ce l-ați adus? Cu trabantul? Cu bicicleta. E bine. Știți voi, puțin cu puțin se face mult”,  a fost reacția lui Culiță Sterp.

Imediat fanii au vrut să afle dacă banii care au fost aruncați de Culiță pe jos erau sau nu reali. Marilena, care a primit această întrebare de la un urmăritor, a dat cărțile pe față.

Fosta concurentă din republica Dominicană a dezvăluit că artistul a avut parte de o surpriză majoră de ziua sa. Mai exact, bancnotele nu erau exact ceea ce se așteptau fanii care au urmărit imaginile de la petrecere să fie.

„Erau șervețele. A fost un seif plin cu șervețele”, a mai spus Marilena amuzată pe contul său de Instagram.


Sursa: bzi.ro