Smiley și Connect-r au primit critici dure după ce au lansat o melodie împreună- VIDEO

40


 

Smiley și Connect-R au fost ironizați după ce au lansat o melodie împreună. Culmea, nu de urmăritorii lor ci de o altă vedetă din showbiz.

Connect-R și Smiley au intrat în studio și au înregistrat o piesă, care are șanse mari să devină hit-ul verii. Videoclipul melodiei ”Rita” are un succes enorm și la doar 24 de ore de la lansare a strâns aproape 500.000 de vizualizări pe Youtube.

În ciuda faptului că fanii celor doi artiști au apreciat noua melodie lansată de cei doi artiști, Doria Niculescu, una dintre primele bombe sexy din showbiz care a pozat în celebra revistă pentru bărbați, i-a criticat dur pe aceștia. În primul rând, bruneta îi atrage atenția lui Smiley, care în opinia sa, nu ține cont de imaginea lui.

”Din punctul de vedere al imaginii, domnul A (Andrei Maria, numele real al lui Smiley, n. red.) continua să ignore problema “cu dinții “. Dantura nu mai este demult ok și, din păcate, nu își permite să aștepte după Invisalign (un aparat foarte discret de îndreptare a danturii, n. red.). În cazul domniei sale sunt necesare coroane (trist, dar adevărat). Coroanele nu-l vor ajuta doar estetic, buzele i se vor așeza normal, nu cum arată acum! Ele se închid straniu din cauza danturii! Aproape se simte un sâsâit din cauza dinților!!! Să-i spună cineva că asta este, trebuie sa meargă la dentist”, a spus Doria Niculescu.

Nici Connect-R n-a scăpat

Nici Connect-R n-a scăpat de ironiile Doriei Niculescu. Aspectul fizic al artistului nu este pe placul brunetei, care ar face ”mici” ajustări în ceea ce privește look-ul lui Connect-R.

”Barba mult prea neagră este penibilă în combinație cu părul băgat în găleata cu peroxid. Just some shades lighter și problema este rezolvată, se vede urât, nici măcar macho-man nu este, este urât de-a dreptul, scuze”, a spus Doria despre Connect-R.

Doria Niculesscu este stabilită în Spania, alături de cel de-al doilea soț al ei, un milionar a cărei identitate este ținută la secret. Cei doi au împreună un băiețel.


Sursa: bzi.ro