duminică, iulie 21, 2024
AcasăMondenTatuaje frumoase pentru cupluri. Cum alegem modelul și zona în care ne...

Tatuaje frumoase pentru cupluri. Cum alegem modelul și zona în care ne tatuăm

[ad_1]

Decizia de a ne face tatuaje de cupluri este una foarte romantică, dar și foarte importantă. De aceea, trebuie să alegem cu grijă modelul pe care îl vom purta. Unul dintre cele mai frumoase modele este cel care înfățișează două pisicuțe îmbrățișate.

La fel de important este locul în care ne tatuăm. În primul rând, trebuie să decidem dacă vrem ca tatuajul să fie vizibil sau nu. Cei mai mulți aleg să-și facă astfel de tatuaje pe genunchi, antebraț și mână. Nivelul de durere diferă de la o zonă la alta, iar genunchii sunt una dintre cele mai dureroase zone.

Cele mai frumoase modele de tatuaje pentru cupluri

Tatuajele pot fi folosite pentru a cimenta relația de cuplu. Clasicele tatuaje cu nume sunt deja demodate. Modelele de tatuaje pentru cupluri variază de la modele mici pe deget până imagini la scala mare.

Un bun exemplu de tatuaje pentru cuplu sunt cuvintele care încep pe degetul ei și se termină pe degetul lui, sau invers. De asemenea, o pereche din serialul preferat este o idee bună de tatuaj pentru cupluri. Astfel, tu îți poți tatua personajul feminin, iar el pe cel masculin.

Demonstrează-i persoanei iubite că este soarele tău: tatuați-vă amândoi poza unui soare stilizat. Dacă amândoi sunteți fani Harry Potter și faceți parte din aceeași casă, alegeți însemnul acesteia și tatuați-vă în locul dorit. Pentru a explica mai bine ce simțiți atunci când sunteți împreună, optați pentru un design cu model de fluture. Acesta poate fi așezat în zona abdomenului, pentru a semnifica mai bine zicala “fluturi în stomac” Orice design dintre cele de mai sus poate fi simplu, minimalist sau poate avea detalii sau culori.

E lucru știut că opușii se atrag. Tocmai de aceea, o idee bună de tatuaj pentru cuplu este cel cu soare și lună. Pentru un aspect mai deosebit, astrele cerești pot fi așezate în forme geometrice și deasupra unei mări. Dacă amândoi iubiți pisicile, puteți alege o pereche care să vă reprezinte pe voi. Ce poate fi mai frumos decât imaginea a două pisici pufoase care se îmbrățișează, stând pe piciorușele din spate? Și pentru cupluri regale există destule opțiuni. Dacă tu ești regina lui, iar el este regele tău, vă puteți tatua o coroană imperială.

Cum alegem zona unde ne tatuăm

În alegerea unui tatuaj, trebuie să ne asigurăm că ne va plăcea și peste ani de zile. Atât tatuajele pentru bărbați, cât și cele pentru femei pot fi făcute oriunde, dar nivelul de durere din momentul tatuării diferă de la caz la caz. Cele mai populare locuri pentru tatuajele de cuplu sunt antebrațul, genunchii și mâinile.

Antebrațul este una dintre cele mai puțin dureroase zone, lucru care se datorează mușchilor și pielii groase. La polul opus se află mâinile. Tatuajele din această zonă pot durea foarte tare datorită pielii subțiri și a numeroaselor terminații nervoase. Genunchii sunt una dintre cele mai dureroase zone în care te poți gândi să te tatuezi: în această zonă, osul piciorului se află chiar sub piele. Din această cauză, vibrațiile mașinii de tatuat cauzează un nivel ridicat de durere.

Așadar, mulți aleg să își cimenteze relația cu tatuaje pentru cupluri în speranța ca iubirea lor va ține toată viața.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments