Teo Trandafir, mărturisiri tulburătoare despre divorțul de primul soț: „Plângeam când pleca, de fiecare dată” – VIDEO

45


Teo Trandafir a fost dintotdeauna discretă cu viața personală, iar puțini oameni știu că îndrăgita prezentatoare TV a fost căsătorită de două ori până acum. În cadrul interviului „În Oglindă”, Teo Trandafir a vorbit despre motivul divorțului de primul său soț, pilotul Alexandru Trandafir.

Teo Trandafir și Alexandru Trandafir s-au căsătorit în anul 1990, la scurt timp după Revoluție. Șase ani mai târziu, aceștia au luat decizia de a divorța și de a merge pe drumuri separate. Prezentatorea de la Kanal D a făcut o serie de dezvăluiri tulburătoare despre motivul care a dus la despărțirea lor.

Teo Trandafir: „Eu plângeam când pleca, de fiecare dată”

Teo Trandafir a mărturisit că relația cu Alexandru Trandafir nu a rezistat din cauza meseriei lui. Faptul că acestea lipsea prea mult de acasă a determinat-o pe Teo să își dorească separarea de primul ei soț.

„Meseria lui nu se putea face în București. Trebuia să plece duminică seara și venea vineri sau sâmbătă. Eu plângeam când pleca, de fiecare dată. Și la un moment dat ne-am pus problema – hai să facem într-un fel.

Oamenii vin în viața mea, stau ce stau și după își găsesc rostul lor, au treaba lor. Iar eu nu mă pot reloca la nesfârșit, pentru că m-am relocat deja. Dacă iubești cu adevărat pe cineva, îl lași să plece”, a declarat Teo Trandafir în cadrul emisiunii „În Oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță.

Începuturile relației dintre Teo Trandafir și Alexandru Trandafir

Prezentatoarea TV a povestit cum s-a cunoscut cu primul ei soț. După ce au ieșit la câteva întâlniri, cei doi au devenit prieteni apropiați. Pilotul era foarte atent cu ea și încerca mereu să o impresioneze.

„Ne-am îndrăgostit în tren, în `86, cu patru ani înainte. Era foarte frumos și avea loc, eu nu și, la un moment dat, eu aveam un ruj portocaliu, ămi aduc aminte parcă ar fi fot ieri. Locuiam în același cartier, ne încărcam brichetele în același cartier, că așa era, nu îți cumpărai brichetă, ți-o încărcai, ne făceam cumpărături la Drumul Taberei 34, cum se numea atunci, mâncam prăjituri la aceeași cofetărie „Liliana” și nu ne văzuserăm niciodată.

Și când am coborât din tren, el avea în mână o bandă de magnetofon BASF și mi-a scris numărul lui de telefon și, nu știu cum, i-am dat și eu numărul de telefon, mama s-a supărat că era pe peron și nu a înțeles cum dau numărul de telefon unui băiat.

Băiatul m-a sunat, am ieșit la un suc, la două, la trei. Am devenit prieteni apropiați și am hotărât să ne căsătorim după Revoluție, pentru că asta mi-ar fi acordat mie încă un pic de libertate.

Era obraznic cu tata, adică respectuos, dar încerca să mă protejeze. Tata încerca să știe unde sunt și mă suna pe fix:

«Da, nu știu, nu. Înțeleg că vreți să știți unde este fiica dvs. Eu asta nu știu, pot să vă spun unde este soția mea». Mă scotea în oraș, îmi dădea suc, mă lua de la facultate cu umbrela când ploua și mă ducea până în stație la 84”, a mai spus vedeta pentru aceeași sursă.

În anul 2012, Teo Trandafir s-a căsătorit a doua oară, de data asta cu jucătorul de rugby Constantin Iosef. Din păcate, căsnicia a durat doar șase luni. Motivul divorțului de cel de-al doilea soț este că nu a suportat instalarea autorității în cuplu, a postit Teo cu ceva timp în urmă.

Cum a evoluat Teo Trandafir în carieră

Teo Trandafir a fost întrebată cum a reușit să crească profesional atât de mult, într-un timp atât de scurt, iar aceasta a răspuns:

„Noroc, nu am niciun merit. Am fost în locul potrivit, în momentul potrivit. Eu am urcat într-un lift pentru viața asta, la propriu. Mă duceam la radio la mine, era la etajul unsprezece, iar televiziunea la zece. Treaba e că a intrat în lift Mihai Tatulici și eu nu am știu că nu ai voie să urci în lift cu Tatulici, că nu-mi spusese nimeni.”, a spus Teo Trandafir.

Teo a adăugat apoi că Mihai Tatulici i-a propus să lucreze împreună, însă ea a refuzat.

„N-am vrut să apar la televizor, mi-am dat demisia înainte. Mihai Tatulici a povestit asta pe scena Sălii Palatului, într-un spectacol care mi-a fost dedicat și din care nu am înțeles nimic,”, a povestit Teo Trandafir pentru Mihai Ghiță, la „În Oglindă”.

Teo Trandafir are în prezent o fată, pe nume Maia, pe care a adoptat-o în urmă cu 17 ani.


Sursa: bzi.ro