Tort din dulciuri ambalate. Cum să-ți surprinzi ingenios copilul

87


Chiar dacă prăjitura de zi de naștere este o surpriză delicioasă un tort din dulciuri ambalate va fi o surpriză nemaipomenită. Această opțiune e foarte neobișnuită, astfel încât toți copii vor rămâne surprinși.

Mulți părinți preferă să folosească pentru tortul din dulciuri prăjituri Barni și sucuri. Pe lângă dulciurile ambalate vei avea nevoie și de alte elemente pentru a confecționa un astfel de tort. Va trebui să pregătești placaj, carton, hârtie creponată și ondulată, lipici, panglici de satin și un capsator. De asemenea, veți avea nevoie și de suc ambalat, pe care copiii îl adoră, și de câteva pungi de biscuiți delicioși în formă de urs, cu diverse umpluturi, adică cunoscutul Barni.

tort din dulciuri ambalate
Prăjitura poate fi făcută sub formă de castel cu turnulețe și clopotnițe

Tort din dulciuri ambalate. Cum să pregătești o surpriză originală folosind prăjituri Barni și suc

În primul rând, pentru a pregăti acest minunat desert se pregătesc nivelurile viitorului tort. Astfel, sunt decupate trei cercuri, deoarece este planificat să se facă un tort cu trei niveluri. Imaginați-vă că trebuie să lipiți o cutie rotundă.

Ar trebui să lăsați pentru fixarea cercurile în jurul marginilor fiecăruia câte un centimetru suplimentar. Faceți pereți laterali, fixați-i cu un capsator de-a lungul unui perete vertical și atașați-le la un cerc care va servi drept fund pentru prăjituri. Se recomandă ca toate marginile să fie lipite cu lipici puternic și de încredere.

Este necesar să efectuați trei niveluri în acest fel, unul trebuie să fie mai mic decât cel anterior. Din exterior, arată ca un pachet festiv pentru o prăjitură pe etaje. Suportul poate fi decorat cu hârtie colorată și panglică pentru cadou. Uneori și un cozonac poate fi aranjat pe un astfel de suport din carton.

tort din dulciuri ambalate
Dacă nu dorești un tort din dulciuri ambalate cu lumânări, poți folosi o fundă tradițională deasupra tortului modest

Cum să asamblezi tortul pentru copii. Pașii de respectat în construcția aranjamentului

Cel mai interesant lucru este să asamblați restul structurii. Dulciurile pentru copii își așteaptă și ele rândul. Astfel, din moment ce suportul este pregătit poți să începi să faci o prăjitură cu Barni și suc. Sucurile și biscuiții sunt atașați de părțile laterale ale fiecărui nivel. Acestea pot fi amestecate între ele.  Sau puteți să repartizați dulciurile ambalate pe fiecare nivel. Este important să folosiți doar prăjituri cumparate care sunt ambalate de la producator, acestea își vor păstra forma o perioadă mai lungă decât prăjiturile la cană.

Toate dulciurile sunt frumos decorate, pe ultimul strat trebuie pus un cadou pentru copilul care își sărbătorește ziua de naștere. Astfel, în doar câțiva pași simpli prăjitura făcută cu propriile mâini din  Barni și suc este gata. Acest desert aproape complet comestibil se va dovedi a fi mare și apetisant.

doua torturi din dulciuri ambalate
De asemenea, puteți umple ultimul nivel cu un adevărat tort delicios dacă nu doriți să privați copiii de atributul tradițional al sărbătorii

Similar cu metoda de a pregăti un tort din Barni și suc poți face o astfel de compoziție și din cadouri interesante sau alte tipuri de dulciuri ambalate. Trebuie doar să știi ce iubesc copiii invitați la zi de naștere și, bineînțeles, copilul a cui este ziua.

De asemenea, puteți umple ultimul nivel cu un adevărat tort delicios dacă nu doriți să privați copiii de atributul tradițional al sărbătorii. Dacă puneți lumânări pe nivelul de sus, în funcție de numărul care se potrivește cu vârsta persoanei a cărei este ziua de naștere atunci tortul din dulciuri ambalate va arăta extrem de realist.

Dacă nu dorești un tort din dulciuri ambalate cu lumânări, poți folosi o fundă tradițională deasupra tortului modest. Designul unui astfel de tort este o chestiune de gust pentru cel care dorește să facă o astfel de surpriză. Nu trebuie să uităm că destinatarul este un copil, așa că trebuie să dai dovadă de maximă imaginație pentru ca acesta să fie mulțumit și cu adevărat încântat. Prăjitura poate fi făcută sub formă de castel cu turnulețe și clopotnițe. Poate fi și o doamnă uriașă într-o rochie șic cu fundițe.

tort din dulciuri ambalate
În primul rând, pentru a pregăti acest minunat desert se pregătesc nivelurile viitorului tort

 


Sursa: bzi.ro