Tragedie într-o familie din Vaslui. Un bărbat s-a sinucis după o ceartă cu fiul său

114


Tragedie într-o familie din Vaslui. Un bărbat s-a sinucis după o ceartă cu fiul său. Modul în care bărbatul şi-a luat viaţa este unul șocant, în sensul că s-a înjunghiat în inimă. Cadrele medicale ajunse la faţa locului au încercat manevrele de resuscitare însă, din păcate, a fost declarat decesul.

Un bărbat s-a sinucis după o ceartă cu fiul său

O familie din satul Gura Văii, comună Stănileşti, trece prin momente îngrozitoare. Un bărbat de 46 de ani şi-a luat viaţa, înjunghiindu-se în inimă. Se pare că victima a recurs la acest gest extrem în urma unui conflict conjugal.

Chiar dacă echipajul de ambulanţă a ajuns rapid la faţa locului, bărbatul era deja stop cardio-respirator. Cadrele medicale au făcut tot ceea ce au putut pentru a-l salva, însă manevrele de resuscitare nu au funcţionat şi fost declarat decesul.

Oamenii spun că o ceartă între bărbat şi fiul său ar fi fost cauza pentru care, într-un acces de furie greu de controlat, omul a ales să îşi pună capăt zilelor în acest fel.

„Este o familie normală, serioasă. Nu i-am auzit să aibă probleme sau să facă probleme cuiva prin sat. El şi soţia lui au doi copii, un băiat şi o fată. Copiii sunt destul de mari. Băiatul chiar munceşte prin străinătate, din câte ştim. Şi el tot prin străinătate muncea mai mult.

Era un băiat bun, cuminte. Dacă mai bea un pahar, o făcea aşa, că fiecare om. Nu l-am văzut să exagereze niciodată. Toată familia cauta să îşi câştige pâinea cum putea mai bine, că fiecare roman, care merge în străinătate, unde nu e uşor. Acum vecinii lor spun că erau acasă de sărbători, iar el s-ar fi certat un pic cu băiatul şi a plecat apoi alături, într-o casă părăsită, unde s-ar fi înjunghiat.

L-ar fi găsit acolo, într-o baltă de sânge, dar era târziu. Ce poţi să mai spui despre aşa ceva? E şi sărbătoare mare, Sfânta Bobotează, când trebuiau să se bucure cu toţii că sunt acasă, că sunt sănătoşi. E greu de spus ce a fost în inima lui, în mintea lui. Dintr-o furie de moment se poate întâmpla o asemenea tragedie. Dumnezeu să îl ierte pe el, iar familia să aibă puterea să treacă peste aşa ceva”, au spus consătenii din Gura Văii, citaţi de Vremea Noua.

O tânără de 30 de ani s-a sinucis în noaptea de Revelion

Tragedie în noaptea de Revelion la Cluj-Napoca. În noaptea de 31 decembrie/1 ianuarie, o tânără de 30 de ani s-a sinucis la Cluj-Napoca, trupul ei fiind găsit de către propriul frate, într-un apartament din cartierul Gheorgheni.

Conform surselor Bună Ziua Cluj, tânără este cunoscută suporterita U Cluj Ioana Alina Petrus.

Din câte se pare, Alina suferea de o depresie severă, fiind de mai bine de două săptămâni în pragul disperării, datorită mai multor probleme de ordin personal.

Tânăra a lăsat un mesaj de adio

Aceasta a lăsat un mesaj de adio prietenilor pe contul personal de facebook:

”Într-un singur an, s-au întâmplat multe. Au venit şi au plecat multe sentimente şi persoane. Cei pe care îi iubeam (dintre cei care au plecat)…. au devenit simple cunoştinţe, iar simpli străini au devenit totul. Datorită vouă m-am schimbat… Am învăţat cui să îi mulţumesc şi pe cine să ocolesc… Fiecare dintre voi v-aţi lăsat o amprentă în sufletul sau mintea mea (mai mult sau mai puţin bună)… Aşa e cursul vieţii… Ce e azi, poate dispărea mâine… Aşa că, profita de fiecare zi, fiindcă e unică!! Vă mulţumesc tuturor. Deşi prematur, vă doresc tuturor un An nou mult mai bun, mai fericit, mai împlinit şi mai liniştit!! La mulţi ani dragilor”.


Sursa: bzi.ro