Un TIR încărcat cu hârtie a luat foc pe DN1! Traficul este blocat între Sibiu și Brașov

73


În această seară a avut loc in incident grav. Din primele informații, se pare că un TIR care transporta hârtie a luat foc pe Drumul Național 1. Din fericire, nu au fost persoane rănite, dar dar circulația mașinilor a fost blocată.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că incidentul s-a produs pe DN 1 Sibiu-Brașov, la kilometrul 268, în zona localității Cârța, din județul Sibiu.

Potrivit polițiștilor, „remorca unui autotren încărcat cu hârtie a luat foc. Nu sunt persoane rănite, iar șoferul a reușit să se autoevacueze”. La locul incidentului intervin mai multe echipaje de salvatori, însă traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de deplasare până la stingerea incendiului.

Alt TIR a căzut într-o prăpastie de 50 de metri, în zona Porțile de Fier

Un TIR a ieșit de pe șosea și a căzut într-o prăpastie în zona Porțile de Fier. Potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române, accidentul a avut loc marți, pe DN 6, între municipiul Orșova și Porțile de Fier I, anunță Mediafax.

În zona viaductului Padina, din județul Mehedinți, un autotren înmatriculat în străinătate a căzut de pe viaduct de la o înălțime de peste 50 de metri, în zona stâncoasă, anunță polițiștii.

Șoferul tirului nu prezintă semne vitale, iar echipajele care intervin încearcă să-l scoată din resturile mașinii. Traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un sens, precizează polițiștii.

O femeie a decedat într-un accident rutier petrecut pe DN 1

Un alt accident rutier  grav a avut loc astăzi pe DN1. Din primele infrmații, se pare că o femeie de 59 de ani a decedat şi un bărbat a fost rănit, marţi, într-un accident rutier care a avut loc între localităţile Şaula şi Izvoru Crişului din judeţul Cluj.

În accident au fost implicate un autocamion şi un autoturism, iar femeia care și-a pierdut viața a rămas încarcerată.

„Pompierii de la Detaşamentul Huedin au intervenit la un accident rutier petrecut pe DN 1, între localităţile Şaula şi Izvoru Crişului. În accident au fost implicate un autocamion şi un autoturism, iar pompierii au lucrat pentru descarcerarea unei femei de aproximativ 59 de ani.

Un alt bărbat a primit îngrijiri medicale din partea echipajului SAJ. S-au deplasat în sprijin un echipaj SMURD de terapie intensivă de la Detaşamentul 2 Cluj-Napoca şi încă o ambulanţă SMURD de la Garda Aghireşu. La misiune au mai intervenit două autospeciale cu modul de descarcerare.. Femeia a fost extrasă din autoturismul puternic avariat. Din nefericire, prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, iar medicul de la SAJ a declarat decesul acesteia”, a mai precizat ISU Cluj.


Sursa: bzi.ro