Vedeta de la Pro TV care a lucrat în confecţii. Ghici cine este

57


În prezent este una dintre cele mai apreciate jurnaliste din România. Face parte din echipa România te iubesc şi este foarte mult respectată pentru anchetele pe care le face. Nu tot timpul a fost însă aşa. Paula Herlo este vedeta de la Pro TV care, la bază, este inginer în confecţii.

Nu a avut iniţial cursuri de jurnalism, ea înscriindu-se la Facultatea de Confecţii, din vestul ţării. Datorită notelor foarte bune, a intrat cu bursă. Mai apoi, printr-o conjunctură de situaţii, a început să lucreze în televiziune.

„În al doilea an de facultate m-am angajat la PRO TV Arad. Eu sunt totuși o textilistă, o confecționeră la bază, nu sunt vreo jurnalistă și uite că am avut șansa și pentru mine a fost mediul perfect să cresc și să devin un jurnalist.”

Ce relaţie are Paula Herlo cu soţul ei, care lucrează în acelaşi trust

Paula Herlo este căsătorită, de mai bine de 12 ani, cu Cristian Leonte, şi el jurnalist de meserie. Lucrează împreună în echipa emisiunii România te iubesc. Deşi sunt împreună zilnic, nu doar acasă, ci şi la muncă, se pare că nu e afectată sub nici un fel căsnicia lor.

„Nu știu dacă altcineva ar fi acceptat să lucreze împreună cu partenera de viață. Cristi știe exact cu ce se mănâncă meseria asta și înțelege, mă ajută foarte mult. E foarte greu să înțelegi pe cineva cu un asemenea consum și cu asemenea ritm de viață dacă nu ești din interior”, spunea Paula Herlo, în urmă cu ceva timp.

Se spune că trebuie să atingi echilibrul între viaţa personală şi viaţa profesională, pentru ca ambele planuri să aibă de câştigat. Totuşi, Paula Herlo este de părere că nu există echilibru.

„Nu există un echilibru, întotdeauna în relația asta cineva va avea de suferit. Sunt momente în care mă dedic mult jobului și momente în care mă dedic mult familiei”, a delarat vedeta Pro TV într-un interviu Viva.

Relație bazată pe discreție

Cei doi sunt căsătoriţi de mulţi ani şi au doi copii.

“Cred că suntem dependenți de adrenalina pe care ne-o dă meseria asta și adrenalina asta ne ține în continuare vii. Iată că după 12 ani de emisiune și 22 de ani de PRO, în cazul meu, eu fac meseria asta cu aceeași plăcere și nu o simt ca pe un job la care mă duc că trebuie, ci mă duc pentru că-mi place, îmi plac colegii mei, e mai mult decât mi-aș fi putut dori vreodată. Eu sunt totuși o textilistă, o confecționeră la bază, nu sunt vreo jurnalistă și uite că am avut șansa să cresc și să devin un jurnalist”, a adăugat Paula Herlo.

Despre cum s-au cunoscut, cei doi nu vorbesc aproape niciodată. De altfel, nici despre relaţia lor preferă să nu vorbească. Ambii impresionează prin sobrietate şi discreţie. Sunt cei mai buni prieteni, dar separă viața de acasă de viața de la muncă.

„L-am luat cu gașca mea de prieteni la distracție. L-am dus la restaurant, la lăutari, apoi la club, nu l-am dus la teatru sau la filarmonică. Și mi-a plăcut de el și încă îmi place. Îmi place că mă admiră și acum, după 14 ani, la fel ca la început și este cel mai bun tată pe care puteam să-l am pentru copiii mei. La Cristi, prima oară, m-au atras ochii”, povestea jurnalista.


Sursa: bzi.ro