Vedete de la Antena 1 suspecte de coronavirus. Alex Velea, Speak și Ștefania stau cu sufletul la gură

165


Momente de panică în showbiz-ul din țara noastră după ce câteva vedete de la Antena 1 sunt suspecte de noul coronavirus. În momentul de față, Alex Velea, Speak și Ștefania stau cu sufletul la gură și așteaptă rezultatele testului.

Simpaticul nea Marin, vedeta Antenei 1, a fost de curând depistat pozitiv cu noul coronavirus. El se află internat la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” din Capitală sub atenta supraveghere a medicilor. Îndrăgitul realizator a povestit, la postul de televiziune Antena 3, cum crede că s-a infectat. La aflarea veștii că are CoVid-19, toți cei cu care a filmat nea Marin au intrat în autoizolare.

Nea Marin și soția sunt pozitivi

Îndrăgitul dansator de muzică populară a vorbit pentru prima dată public după infectarea cu CoVid-19. Nea Marin a declarat că se simte bine și că nu a avut alte simptome în afară de o ușoară febră.

„Mă simt foarte bine, n-am nicio chestie, n-am avut decât duminica trecută o temperatură de 38 şi de atunci nu am avut nimic. Dar s-a infectat un coleg de-al nostru, am zis să mă testez şi eu, m-am testat, sunt pozitiv. Am venit la «Matei Balş», la camera de gardă, m-am internat, sunt foarte bine. Analizele sunt bune. Mi s-a spus că o sa fac și un CT şi dacă nu sunt modificări, o să plec acasă, să mă izolez ca şi ceilalţi la domiciliu”, a declarat Nea Marin la Antena 3.

Pe lângă el, și soția lui a fost testată pozitiv. Tratamentul pe care îl primește simpaticul realiztor TV este pe bază de antibiotic.

„Am făcut un sigur test joi, a ieşit pozitiv. La fel şi soţia. Am venit şi ne-am internat. Mi-au făcut nişte injecţii în burtă, mi-a dat un antibiotic mai uşor. Şi soţia este bine, fără probleme”, a mai spus Nea Marin.

Oricum, postul Antena 1 pare cel mai lovit de soartă în cazul epidemiei de coronavirus. În această vară, mai multe persoane au fost confirmate cu temutul virus.

Vedete de la Antena 1 suspecte de coronavirus

Nea Mărin spune că a avut mereu grijă se se protejeze, însă consideră că a contactat virusul atunci când se afla la mare.

„Am purtat masca de dimineaţa până noaptea, am şi filmat cu viziera pe faţă. Cred că am pierdut totul de sub control la mare. Acolo, în zona aceea, erau mulţi copii care se apropiau de noi să le dăm autografe, să facă poze cu noi. Eu, crezând că aceşti copilaşi nu sunt infectaţi, am pus mâna pe unul din ei. Pe plajă m-am simţit în pericol, chiar şi pe stradă, pe unde filmam, copiii se adunau grămadă după noi.”

„Toţi cei care au fost pe lângă mine au fost anunţaţi. În primul rând, vedetele pe care le-am avut la ultima filmare, Alex Velea, Speak şi iubita lui, toţi sunt acum în izolare şi se vor testa toţi”, a mai spus acesta.

La final, Nea Mărin recomandă tuturor „să se protejeze foarte bine”. Bunic fiind, face un apel la autorități cu privire la începerea noului an școlar. El consideră că „trebuie făcut tot ce este posibil să nu se îmbolnăvească şi copiii”.

Acum rămâne de văzut ce alte vedete de la Antena 1 suspecte de coronavirus vor ieși pozitive în urma testului. Sau poate vor avea norocul să nu fi contractat temutul virus.


Sursa: bzi.ro