VIDEO! Gabi Tamas a înscris spectaculos în fata liderului neînvins din Israel!

6https://www.youtube.com/watch?v=9NZTAhqU0PA

Gabi Tamas (35 de ani) a marcat un gol superb în egalul pe care formatia sa, Hapoel Haifa, l-a scos în fata liderului neînvins Maccabi Tel Aviv, 1-1. Hapoel Haifa a fost la un pas sa învinga liderul detasat al campionatului din Israel, antrenat de predecesorul lui Razvan Lucescu la PAOK Salonic, Vladimir Ivic. Gazdele au deschis scorul în minutul 37, prin fostul fundas al lui Athletic Bilbao, Enric Saborit.

În minutul 81,dupa o centrare perfecta în careu, Gabriel Tamas s-a înaltat si a reluat spectaculos cu capul, la coltul lung, învingându-l pe Predrag Rajkovic, portarul care a fost în poarta Serbiei la egalul de pe Arena Nationala, scor 0-0. Tamas s-a razbunat astfel, dupa eliminarea primita în minutul 44 meciului din Liga Natiunilor.

Hapoel a fost la câtiva centimetri sa întrerupa seria de invincibilitate a lui Maccabi, lovind de doua ori bara în repriza secunda.
Hapoel Haifa, formatia lui Gabi Tamas a urcat provizoriu pe locul 4, cu 30 de puncte, la un punct deasupra ultimului loc care e afara din play-off.


Sursa: bzi.ro