VIDEO SOCANT! Un jucator al Borussiei Dortmund s-a retras la doar 21 de ani! A suferit cea mai grava accidentare la genunchi: „Totul este rupt, sectionat, distrus”

76Italianul Dario Scuderi, legitimat la Borussia Dortmund, s-a retras din activitate la doar 21 de ani. În 2016, la un meci cu Legia Varsovia din Youth League, s-a accidentat grav la genunchi. „Nu a fost o decizie usoara, fotbalul a fost întotdeauna un mare vis pentru mine. Aveam oferte pentru a continua sa joc. Dar nu se stie niciodata ce se va întâmpla, de aceea am ales optiunea mai sigura”, a spus Scuderi în presa germana.

Un specialist, medicul Michael Strobl, a explicat ce a suferit fotbalistul italian: „Este accidentarea la genunchi cea mai grava pe care o puteti imagina. Totul este rupt, totul este sectionat, totul este distrus. Ligamentele, tendoanele, muschii, osul… articulatia nici macar nu mai exista”. Pâna în 2017 a fost operat de noua ori si-n sezonul trecut revenise pe teren, la echipa a doua celor de la Borussia Dortmund.


Sursa: bzi.ro