Vulpiţa, umilită de fani. ”Frumoasă ca zambila, crăcănata ca…”

39


După ce a scos o nouă piesă alături de Viorel, dar şi de cântăreaţă de muzică populară, Ana Ciulpan, Vulpiţa a fost umilită de fani. După ce a întrebat fanii din mediul online dacă le place melodia, reacţiile acestora nu au întârziat să apară. ”O porcărie. Du -te Viorel la Blăgeşti şi cânt-o acolo, poate ai mai mult succes”, ”Ĺa Blăgeşti cu voi, v-aţi făcut de râs”, ”Ce cicălitoare eşti cu melodia ta!”, sunt câteva dintre comentariile fanilor Vulpiţei.

Vulpiţa de la Acces Direct, de pe Antena 1, se mândreşte cu nouă piesă, Tuga, scoasă alături de Viorel, soţul ei, dar şi de cântăreaţă de muzică populară, Ana Ciulpan. A pus pe Instagram o fotografie în care este îmbrăcată într-o rochie roşie şi a întrebat fanii dacă le place melodia. A ratat publicul, din nou.

Vulpiţa, umilită de fani. ”Frumoasă ca zambila, crăcănata ca…”

”Sunt roşie ca focul şi vreau să-mi surâdă norocul. Aşa cum e şi cu nouă melodie Tuga. Aţi văzut videoclipul?”, întreabă Veronica Stegaru, alias Vulpiţă. Imadiat au venit replicile, că de obicei, acuzatoare.

”Mai prost decât Viorel şi Vulpiţa e ăla care-i administrează contul. Nici în 20 de ani de stat în Bucureşti n-o să ştie Vulpiţa unde se pune o cratimă! Şi apropo…ne-aţi căpiat cu rahatul ăla de melodie! Asta e adevăratul, lumea s-a săturat de cei doi, de teatrul lor ieftin şi prost jucat şi de melodiile lor de rahat. N-o să mai aveţi în veci şi în pururi milioane de vizualizări pe YouTube. Vă duceţi încet încet pe p**a!”.

”Duceţi-vă de unde aţi venit, sunteţi doi oameni bolnavi mental şi fizic”, ”Nu mai insistă, nu te mai milogi, că nu o să ai nici un like. Nu ai ruşine că te-a văzut o ţară întreagă în iarbă, cu căciulă lui soacra Ilinca pe ochi şi dezbrăcată de ruşine…..”, ”Eşti frumoasă ca zambila, crăcănata că, cămilă. (am pus virgulă acolo ca să-ţi dau seama ce am scris)”, ”Rosie de ruşine, femeie cu copil acasă te tăvăleşti în iarbă ziua în amiaza mare..”, sunt comentariile internauţilor.

Soţii din Blăgeşti, puşi la zid chiar de la lansarea ”Tuga”

Vulpiţa şi Viorel au lansat melodia Tuga în urmă cu mai multe zile, pe care au şi prezentat-o, dar chiar de atunci fanii i-au luat la rost. ”Dă-ţi cu tuga în cap”, ”Zici că-i iapa”, ”Da, e bună de aruncat la gunoi”, ”Deear cânta la capre, vai de capul tău Viorel, eşti dus capul”, ”O porcărie. Du -te Viorel la Blăgeşti şi cânt-o acolo, poate ai mai mult succes”, ”Ĺa Blăgeşti cu voi, v-aţi făcut de râs”, ”Ce cicălitoare eşti cu melodia ta!”, sunt câteva dintre comentariile fanilor Vulpiţei.

”E bine că nu mai sunteţi doi proşti, acum v-aţi înmulţit, sunteţi trei”, ” Nu mai mă uit de luni întregi la proştii ăştia doi şi deja mă simt mult mai deşteaptă!”, ” Trei retardaţi care cânta când moare cineva”, ” Nişte proşti! M-am săturat de voi”, ” Nu sunt curioasă, nu mă uit la nici un promo, nu îmi place muzica populară şi m-am săturat de circul de la Acces Direct şi mai ales de cei doi”, ”Nişte rataţi”, sunt câteva dintre din comentarii.

Cineva a fost şi de partea nefericiţilor soţi din Blăgeşti. ”Ce ciudă şi invidie au neghioabele pe aici.. Lăsaţi-i în pace… Nu vă temeţi de Dumnezeu că vă bate… Ce aveţi cu ei.. Sunt ei aşa cum sunt… În loc să le daţi un sfat bun, vă bateţi joc… Staţi ca nu ştiţi vouă”, a scris internautul.

Scandal la Acces Direct. Vulpiţa, făcută cu ou şi cu oţet: „Marş acasă!”

Ziua şi scandalul la Acces Direct. După ce au scos încă o melodie pe piaţa muzicală din România, cei doi soţi din Blăgeşti au fost taxaţi imediat de fani. Versurile melodiei, cât şi prezenţa obsesivă a acestora în platoul Acces Direct, a stârnit indignare printre internauţi.

Vulpiţa, Viorel şi cunoscută cântăreaţă de muzică populară, Ana Ciulpan, au scos o piesă muzicală, Tuga, numai că nu le-a ieşit aşa cum sperau. ”Aruncaţi cu pietre-n mine…” este începutul melodiei pe care cei trei au scos-o şi spera să fie de mare succes, doar că au fost, imediat, taxaţi. În special Veronica ”Vulpiţa” Stegaru.

”E bine că nu mai sunteţi doi proşti, acum v-aţi înmulţit, sunteţi trei”, ” Nu mai mă uit de luni întregi la proştii ăştia doi şi deja mă simt mult mai deşteaptă!”, ” Trei retardaţi care cânta când moare cineva”, ” Nişte proşti! M-am săturat de voi”, ” Nu sunt curioasă, nu mă uit la nici un promo, nu îmi place muzica populară şi m-am săturat de circul de la Acces Direct şi mai ales de cei doi”, ”Nişte rataţi”, sunt primele comentarii.


Sursa: bzi.ro