Adelina Pestrițu a mințit că are CoVid-19?!? Ce dezvăluiri a făcut o persoană din spital

314


Adelina Pestrițu a mințit că are CoVid-19. Cel puțin așa reiese din dezvăluirile făcute de o asistentă a spitalului în care vedeta și-a făcut testul. Mai mult, multe lucruri nu se leagă în povestea ei care pare cusută cu ață albă. Oricum, totul se va lămuri odată cu primirea rezultatului testului.

Bomba săptămânii a showbiz-ului din România a fost informația că Adelina Pestrițu ar avea coronavirus. Astfel, Adelina Pestrițu ar fi aflat (?), luni seara, că este infectată cu noul coronavirus. Vedeta mărturisește că a fost șocată, pentru deoarece în cursul zilei nu a avut simptome. Așa că a făcut anunțul pentru fanii ei.

Adelina Pestrițu a mințit că are CoVid-19

Însă, odată cu trecerea timpului, au început să apară semne de întrebare în toată această poveste. Iart multe dintre acestea se datorau comportamentului Adelinei după ce a anunțat că a contractat temutul virus. Ba chiar, una dintre reacțiile pe care fanii le-au avut o va face pe Adelina să chibzuiască mai mult.

„Doamne, aș vrea să nu greșesc, aș vrea să pot crede asta… Dar nu pot… Și asta având în vedere că muncesc într-un spital la curățenie. Toate persoanele care sunt suspecte de CoVid-19 sunt preluate de asistenți îmbrăcați din cap până în picioare. În plus, nu au voie să părăsească spitalul… Nu știu cum de pe tine te-a lăsat să părăsești spitalul, fiind pozitivă de CoVid-19…

Absurd, ciudat… Așteptăm vești, chiar sunt foarte curioasă ce o să se întâmple pe parcurs. Deși eu îți doresc sănătate multă și ție și mai ales familiei, nu îmi pot imagina zile cu fetița mea departe… Cred că aș fi într-o depresie deplină, dar dacă asta ne rezervă viașa, nu avem încotro… Însănătoșire grabnică”, i-a scris Adelinei o prietenă virtuală.

Replica pe care Adelina Pestrițu nu ar fi vrut s-o audă

Și alte persoane au reacționat la anunțul vedetei, cum că este infectată cu noul coronavirus.

„Păi dacă erai suspectă de CoVid trebuia să stai în izolare până la aflarea rezultatului. Și dacă e cum spui că ai rămas fără gust și miros cum se face că mirosul de vanilie și mirosul de mașină nouă îl simți??!!! Chiar atât de proști să fim să te credem??? Cât teatru mai trebuie să joci!!!”, „Eu nu înțeleg de ce te-ai plimbat azi toată ziua dacă știai că ai făcut un test de CoVid. Ba chiar ai intrat în contact cu o persoană pozitivă și mai mult aveai deja primele simptome… Sănătate multă îți doresc!”, „Deci tu azi așteptai rezultatul unui test CoVid și, totuși, ai ieșit din casă?! Nu știai că poate să îți vină rezultatul pozitiv și că ar trebui să fii responsabilă și să stai în casă până primești răspuns??? Ori minți cu nerușinare, că ai pus toata ziua story-uri vesele, și te-a apucat plânsul la 12 noaptea, ori ești o iresponsabilă. Și mai ai tupeul să ne dai nouă sfaturi despre purtatul măștii, iar tu te plimbi știind că ai putea fi infectată!!”, au fost alte reacții ale fanilor vedetei.

Așadar, părerea generală este că Adelina Pestrițu a mințit că are CoVid-19. Acest lucru va fi dovedit sau infirmat odată cu rezultatul testului…


Sursa: bzi.ro