duminică, iulie 21, 2024
AcasăCancanAlex Velea, despre tragedia de la hotelul de lux din Dâmbovița. “Încerc...

Alex Velea, despre tragedia de la hotelul de lux din Dâmbovița. “Încerc să-mi revin din starea de șoc…”

Alex Velea, despre tragedia de la hotelul de lux din Dâmbovița. “Încerc să-mi revin din starea de șoc…”

[ad_1]

Alex Velea a discutat pentru prima dată despre incidentul tragic care a avut loc la un hotel de lux din Dâmbovița, unde a fost prezent împreună cu partenera sa de viață, Antonia. Alex Velea a participat, alături de soția lui, la un eveniment organizat într-o locație exclusivă din Dâmbovița.

Toți cei prezenți s-au bucurat de timpul petrecut împreună, până când a avut loc un conflict neașteptat între mai mulți bărbați. Din păcate, acest scandal s-a încheiat tragic, deoarece un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost înjunghiat de trei tineri, care sunt considerați suspecți în acest caz. După această crimă îngrozitoare, Alex Velea a fost chemat la secția de poliție pentru a fi audiat în calitate de martor. Motivul acestui demers este că a fost surprins distrându-se în prezența suspecților cu doar câteva ore înainte de tragedie.

Alex Velea, despre tragedia de la hotelul de lux din Dâmbovița

Prin urmare, artistul a avut intenția de a lămuri publicul cu privire la întreaga situație, explicând că nu are nicio implicare în tragedia de la Dâmbovița. Mai mult decât atât, în momentul în care a avut loc crima, el se afla în camera sa de hotel.

„Salutare tuturor! Încerc să-mi revin din starea de șoc în urma tragediei petrecute aseară la un eveniment la care am participat și eu alături de Antonia. Referitor la informațiile apărute în presă doresc să vă informez că nu am avut nicio legătura cu nefericitul incident. Eu doar am socializat cu toată lumea, așa cum o fac de obicei prin prisma meseriei. În momentul în care s-a petrecut tragedia eu eram în camera mea de hotel, dar am aflat ulterior și am fost șocat.

Urăsc violența și altercațiile de orice gen. Nu-mi vine să cred că o seară în care toată lumea se simțea bine s-a terminat așa.”, a declarat Alex Velea, în mediul online.

Cine sunt cei trei suspecți

Cei trei bărbați suspectați se află în custodia poliției, urmând ca în cadrul anchetei să se stabilească participarea la comiterea faptei și să fie dispuse măsurile prevăzute de lege, primele cercetări arătând că incidentul s-ar fi produs spontan, pe baza muzicii alese în cadrul petrecerii.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, cei trei bărbați fac parte din clanul Fabian, un temut clan din București, iar aceștia sunt băieții vrăjitoarei Sidonia.

Acest clan este unul renumit în București, clan cu care sunt familiarizați și anchetatorii, pe numele lor existând mai multe dosare penale, fiind acuzați de mai multe fapte cu violență.

După atacul asupra bărbatului de 41 de ani din Târgoviște, cei trei bărbați ar fi reușit să plece de la locul crimei cu o mașină și au încercat să se ascundă la o cabană, undeva în vecinătate, însă polițiștii i-au prins și i-au dus la secția de poliție.

Alex Velea a vorbit pentru prima dată despre tragicul eveniment care a avut loc în Dâmbovița și peste care încearcă să treacă.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments