Amantlâc în politică! Consilieră PNL, prinsă în timp ce își înșela soțul cu un membru PSD. Ce a declarat soțul după ce i-a văzut

51


Amantlâc în politică. În plină campanie electorală, Luciana Ionescu Avram, consilieră PNL Craiova, a fost prinsă de soț în timp ce îl înșela cu un mebru PSD. Mărturisirea a fost făcută chiar de bărbatul încornorat, care este hotărât să divorțeze.

Amantlâc în politică. Consilieră PNL, implicată într-un scandal cu iz erotic

Mai țineți minte imaginile cu Ciprian Marica, la bustul gol, pe holul unui hotel din Cluj, acolo unde tocmai întreținuse relații intime cu soția prietenului său? Ei bine, povestea se repetă, însă de data aceasta nu pe plan fotbalistic, ci pe plan politic. Protagoniștii? Luciana Madalina Avram Ionescu, consiliera candidatului PNL la Primăria Craiova, Nicolae Giugea. Tânăra are 31 de ani, a lucrat ca reporter și prezentator TV la o televiziune locală, apoi ca și consilier juridic în cadrul unei firme de construcții.

Și-a început cariera politică în 2016, la USR, iar de anul acesta figurează pe listele PNL. Ea este căsătorită din 2017 cu un bărbat mai în vârstă decât ea, cu care are și un copil. Potrivit martorilor, Luciana Avram Ionescu ar fi fost prinsă de soț în urmă cu câteva săptămâni, pe când îl înșela cu un alt bărbat, și el din lumea politică, însă membru al partidului concurent, PSD:

„Gabi a iertat-o atunci, i-a mai dat o șansă de dragul anilor petrecuți împreună. Ea a promis că se va face femeie de casă, dar după o săptămână, soțul a prins-o din nou. De data aceasta chiar la biroul amantului cu care are relații intime de mult timp. Când a ieșit era toată răvășită, cu părul ciufulit și rimelul întins. Gabi a întrebat-o de ce este închisă cu acel bărbat în birou, seara, cu lumina stinsă. Vor divorța, nu mai este cale de întors”, a declarat o sursă apropiată familiei Ionescu, pentru impact.ro.

Soțul încornorat va divorța de soția adulteră

Soțul încornorat trece prin cele mai grele momente din viața lui și nu îi vine să creadă că mama copilului său a fost în stare să îl înșele atâta amar de timp:

„O zi neagră și plină de suferință, viața mea s-a schimbat. Încă o dezamăgire provocată de omul căruia i-am dedicat din plin ultimii zece ani din viața mea, i-am dăruit o familie pe care până la urmă a distrus-o. Un om pe care l-am iubit, l-am crescut, l-am educat, l-am îngrijit, l-am hrănit și l-am îmbrăcat, un om pe care l-am slujit în adevăratul sens al cuvântului, apoi i-am vorbit despre credința în Dumnezeu și am condus-o către aceasta. Din păcate, nu a rezistat ispitelor și idolilor, și a căzut în păcatul adulterului și al preacurviei. Credința mea în Dumnezeu este mare și numai El va putea să îmi dea puterea să trec peste aceste clipe grele. Nu mă lamentez, și mâine este o zi”, a declarat soțul consilierei PNL.

Moment tensionat în Mamaia! Ciprian Marica și Ioana Marcu au dat nas în nas cu amanta din Cluj și soțul ei

Moment stânjenitor pe litoralul românesc. Deși s-a uitat treptat de amatlâcul lui Ciprian Marica cu Ana Muntean, iată că, în realitate cei implicați nu pot fugi unii de ceilalți pentru prea mult timp. Toți patru au dat ochi în ochi într-un bloc din Mamaia Nord.

La sfârșitul lui aprilie, o filmare-bombă dezvăluia un amantlâc uimitor în showbiz – Ciprian Marica a fost surprins într-un hotel din Cluj împreună cu soția unui prieten al său, fiul patronului Transgaz.

Florin Muntean, soțul încornorat, l-a filmat pe fostul fotbalist la bustul gol, acoperit doar de un prosop în timp ce era într-o camera de hotel cu ana Muntean, desfășurându-și acolo amantlâcul.

Povestea a făcut înconjurul internetului timp de câteva săptămâni. Deși totul s-a petrecut în august 2019, filmarea surprinzătoare a apărut în presă abia în urmă cu câteva luni. Ambele cupluri au decis vara trecută să treacă peste acest episod al infidelității, Ioana iertându-l pe Ciprian după câteva săptămâni de dispute.

În prezent, mama copiilor lui Ciprian Marica se arată pe rețelele de socializare complet liniștită alături de partenerul ei, publicând deseori imagini în compania fostului fotbalist. Cu toate acestea, trecutul nu poate fi șters complet, mai ales dacă revine fizic în fața lor. Exact cum s-a și întâmplat.

Au dat nas în nas pe holul blocului din Mamaia Nord

Dat fiind faptul că Florin și Ana Muntean au în achiziție un apartament dintr-o zonă rezidențială, aproape de plaja pe care Ciprian Marica o deține în Mamaia Nord, este imposibil ca la un moment dat, în timpul verii, cei patru să nu dea nas în nas pe litoral. Mai ales că, cuplurile sunt vecine de apartament în blocul respectiv.

Astfel, de curând, Ciprian Marica și Ioana Marcu au dat nas în nas cu Ana și Florin Muntean pe holul blocului din Mamaia Nord. Cei patru s-au arătat vizibil stânjeniți de moment, fiind grăbiți să depășească cât mai repede ipostaza. Se pare că partenerii înșelați, Ioana și Florin, s-au salutat discret din cap, însă fără să scoată o vorbă. Niciunul dintre cei patru nu au șoptit un cuvânt, grăbindu-se să ajungă cât mai repede în apartamentele lor.


Sursa: bzi.ro