ANALIZA Theta și PREDICȚIE Theta Fuel (TFUEL) Creștere înainte de lansarea MainNet 3.0

629
stire tfuel predictie analiza crypto
stire tfuel predictie analiza crypto

Imaginea de mai sus prezintă predicția noastră cu privire la TFUEL. Înainte de a începe, pentru a obține cele mai bune rezultate la tranzacționare, vă recomandăm să folosiți Binance.

Scenariul nostru:
1. Am cumpărat TFUEL la 0,4$.
2. Îl vindem la 0.6$
3. Îl cumpărăm din nou la 0,52$
4. Vindem totul din nou la 0,75$
(riscant) 5. Cumpărăm din nou la 0.67$
(riscant) 6. Vindem la 0.95$ (risc)
(foarte riscant) 7. Cumpărăm la 0.88$
(foarte riscant) 8. Vindem la 1.25$ (risc foarte mare)

Actualizările majore ale protocoalelor pot juca un rol semnificativ în creșterea altcoin-urilor, indiferent de starea pieței criptomonedelor în general, deoarece noile caracteristici îi entuziasmează pe deținătorii de token-uri și ajută la atragerea de noi investitori.

Un ecosistem care s-a înfierbântat în ultimele două săptămâni este protocolul Theta. Tokenul THETA al proiectului a crescut cu 50%, iar Theta Fuel (TFUEL) a câștigat 71% înainte de viitoarea lansare a rețelei Mainnet 3.0, programată pentru 30 iunie.

Spre sfârșitul lunii mai, prețurile pentru THETA și TFUEL au început să crească după ce proiectul a dezvăluit că Creative Artists Agency (CAA), o agenție de talente și sport, a devenit cel mai nou operator de noduri de validare pentru rețea.

Eliberarea ulterioară a unei mize delegate cu un singur clic pentru portofelul web Theta a stârnit, de asemenea, entuziasm în cadrul comunității, deoarece metoda simplificată de obținere a unui randament este ideală pentru deținătorii care nu doresc să se ocupe de modalități mai complicate de obținere a randamentului.

Investitorii care doresc să parieze pe rețea trebuie să dețină un minim de 1.000 de jetoane THETA, care valorează aproximativ 9.750 de dolari la prețul actual.

Începând cu data de 6 iunie, mai mult de 60% din totalul jetoanelor THETA aflate în circulație au fost blocate pe protocol în scopul validării rețelei. În mod ideal, această reducere a ofertei disponibile ar trebui să contribuie la reducerea riscului unei scăderi majore a prețului, chiar dacă jetonul s-a corectat brusc odată cu implozia prețului Bitcoin pe 19 mai.

Sistemul cu două jetoane a primit un alt impuls pe 7 iunie, în urma lansării protocolului Theta actualizat v2.4.0. Lansarea a fost urmată de o creștere de 35% a prețului TFUEL, de la un minim de 0,42 dolari pe 6 iunie la un maxim intraday de 0,565 dolari pe 7 iunie.

Datele VORTECS™ de la Cointelegraph Markets Pro au început să detecteze o perspectivă optimistă pentru TFUEL pe 4 iunie, înainte de recenta creștere a prețului.

Scorul VORTECS™, exclusiv Cointelegraph, este o comparație algoritmică a condițiilor istorice și actuale ale pieței, derivată dintr-o combinație de puncte de date, inclusiv sentimentul pieței, volumul de tranzacționare, mișcările recente ale prețurilor și activitatea Twitter.

După cum se vede în graficul de mai sus, scorul VORTECS™ pentru TFUEL a crescut mai întâi la un maxim de 78 pe 4 iunie și a înregistrat în cele din urmă un scor de 82 pe 7 iunie, deoarece prețul TFUEL a crescut cu 62% de la un minim de 0,35 USD la un maxim de 0,565 USD în perioada de trei zile.

Prețul THETA a crescut cu 26% pe parcursul aceleiași perioade de trei zile, de la un minim de 8 dolari la un maxim de 10,08 dolari, dar de atunci a scăzut sub 9,20 dolari, deoarece temerile legate de un rezultat negativ al Bitcoin îi fac pe comercianți să se teamă să dețină altcoins.