Andreea Marin, surprinsă în ipostaze incendiare! Vedeta s-a lăsat fotografiată goală în cadă

40


Andreea Marin a fost surprinsă în ipostaze incendiare, în toamna anului trecut. Vedeta s-a lăsat fotografiată goală pentru o campanie a unui renumit magazin de bijuterii.

În vârstă de 47 de ani, Andreea Marin este o femeie extrem de frumoasă, care afișează o siluetă admirabilă cu fiecare apariție. Și, cu toate că și-a obișnuit fanii cu o prezență discretă și elegantă, fosta prezentatoare a emisiunii „Surprize, surprize” a făcut o serie de poze, în cadă, în care apare într-o ipostază foarte senzuală. Nu mulți și-ar fi imaginat că o vor putea vedea pe Zână într-o astfel de postură.

Andreea Marin s-a lăsat fotografiată goală în cadă

În mediul online, Andreea Marin păstrează o limită de discreție, alegând să nu își afișeze prea mult intimitatea familiei. Însă, când vine vorba despre proiectele sale din carieră, frumoasa vedetă nu ezită să le arate fanilor aproape toate detaliile. În toamna anului 2021, Andreea Marin a pregătit un nou proiect în cadrul Creative Hub Voice & Visibility, hub-ul creativ de care chiar ea s-a ocupat. Aceasta a ales să îl promoveze într-un mod inedit, lăsându-se fotografiată în ipostaze extrem de senzuale, fiind imaginea unui magazin de bijuterii.

„20 octombrie – mai sunt doar 3 zile! Și vei înțelege: inovația #anyoli e unică. Emoție pură. Și dragoste. ❤️”, este mesajul care apare în descrierea fotografiilor de pe Instagram.

andreea marin cu un colier de perle la gât în cadă
În toamna anului 2021, Andreea Marin a pregătit un nou proiect în cadrul Creative Hub Voice & Visibility, hub-ul creativ de care chiar ea s-a ocupat.

Reacția fanilor nu a întârziat să apară. Aceștia au felicitat-o pe vedetă pentru ipostaza discretă și au lăudat-o pentru frumusețea sa naturală.

„Ești cea mai frumoasă femeie!

Ești mai frumoasă pe zi ce trece ❤️

Norocos fotograful, îmi doream să fiu în locul lui ❤️

Sunteți deosebit de frumoasă😍

Cea mai frumoasă doamnă a României !

Da, frumoasă poză, decentă… Femeie frumoasă.”, sunt câteva dintre comentariile urmăritorilor.

andreea marin lângă o cadă albă
În mediul online, Andreea Marin păstrează o limită de discreție, alegând să nu își afișeze prea mult intimitatea familiei.

Andreea Marin a refuzat să pozeze nud: „Am un contract foarte ferm cu …”

În urmă cu mai mulți ani, Dan Silviu Boerescu, redactorul-șef al revistei „Playboy” timp de 12 ani, i-a propus propus Andreei Marin să pozeze nud. Aceasta a refuzat, pe motiv că avea un contract cu TVR, care îi interzicea. Atunci, Andreea Marina era prezentatoarea emisiunii „Surprize, surprize”.

„A fost foarte interesant. Acum vreo 10 ani ne-am întâlnit cu o ocazie publică şi de-abia se lansase „Playboy” (în România – n.r.). M-a tras deoparte şi mi-a zis: „Să nu mă suni niciodată să-mi propui un pictorial fiindcă am un contract foarte ferm cu domnul Lazarov prin care mi se interzice asta explicit”. Deci, ea a dezambiguizat lucrul acesta din start şi nu i-am propus niciodată să pozeze”, a declarat Silviu Boerescu pentru ziarul Ring.

Fostul redactor-șef a fost întrebat dacă a revenit cu propunerea adresată Andreea Marin, după ce nu a mai prezentat îndrăgita emisiune. Acesta a declarat că nu, pentru că „zâna” își crease un anumit tip de imagine.

„Îşi crease un anumit tip de imagine, pe care ar fi putut fi şi păcat să îl exploateze în direcţia asta a nudităţii, fie ea şi artistică. Ţin minte că eram acum vreo 12 ani, în Delta, la pescuit, şi stăteam în gazdă la un bătrân lipovean. Era sâmbătă seara şi dintr-odată l-am văzut că sare aşa brusc şi zice: „Încep surprizele!”. Un om la 80 şi ceva de ani! Nu mi-am închipuit în veci că e racordat la fenomenul mediatic. Asta era Andreea Marin pentru anumiţi oameni, o icoană”, a mai spus fostul redactor-şef al revistei „Playboy”.


Sursa: bzi.ro