marți, aprilie 23, 2024
AcasăNationalAUR susține că doar s-a alăturat „acțiunii civice de protest organizate de...

AUR susține că doar s-a alăturat „acțiunii civice de protest organizate de reprezentanți ai societății civile împotriva vaccinării obligatorii” și acuză o „încercare de denigrare”

[ad_1]

AUR susține că doar s-a alăturat „acțiunii civice de protest organizate de reprezentanți ai societății civile împotriva vaccinării obligatorii” și acuză o „încercare de denigrare”. Aceasta, deși AUR a chemat oamenii la „protest împotriva vaccinării obligatorii”, iar la manifestație, transmisă pe Facebook de AUR, a participat inclusiv George Simion.

„Alianța pentru Unirea Românilor s-a alăturat astăzi unei acțiuni civice de protest organizată de reprezentanți ai societății civile. În cadrul acestei manifestații la care au luat parte membri ai mai multor organizații civice, precum și oameni simpli, am subliniat că suntem împotriva vaccinării obligatorii, atât acum, cât și pe viitor.

Protestul din fața Ministerului Sănătății a avut loc ca urmare a îngrijorărilor legitime exprimate în spațiul public cu privire la Strategia Națională de Vaccinare”, susține AUR, într-un comunicat de presă transmis joi seară.

Partidul condus de George Simion acuză o „încercare de denigrare”

Partidul condus de George Simion acuză o „încercare de denigrare”, susținând că „este încă o dovadă a faptului că se dorește mutarea atenției de la o temă care a generat o îngrijorare în rândul societății românești înspre un circ mediatic”.

Protestul din fața Ministerului Sănătății a fost anunțat de AUR cu o zi în urmă, pe Facebook:Câteva sute de persoane aduse de AUR au protestat joi în fața Ministerului Sănătății, nemulțumite de faptul ca Strategia Națională de Vaccinare, postată în dezbatere publică de instituție, ar aduce „vaccinarea obligatorie”. Protestul a avut loc în timp ce ministrul Sănătății prezintă strategia, iar mai mulți manifestanți au forțat intrarea în sediu și s-au îmbrâncit cu jandarmii.

La manifestație a fost prezent și George Simion.

George Simion: „protestatarii, deși nu sunt de la AUR, merită ascultați!”

Liderul AUR, George Simion, se dezice de cei care protestează în fața Ministerului Sănătății, asta după ce au apărut violențele, și spune că acei oameni nu sunt din AUR.

Vă reamintim că AUR a organizat joi un protest, la Ministerul Sănătății.

„Îi anunț pe stimații jurnaliști că eu sunt în drum spre Izvoru Mureșului, iar protestatarii, deși nu sunt de la AUR, merită ascultați!”, a spus George SImion, pe Facebook.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments