marți, aprilie 23, 2024
AcasăJocuri de norocCum funcţionează aparatele de păcănele – şi dece ar trebui să vă...

Cum funcţionează aparatele de păcănele – şi dece ar trebui să vă gândiţi de 2 ori înainte de a le juca

La nivel mondial industria jocurilor de noroc rulează miliarde de dolari, aducând venituri importante ţărilor care au o legislaţie fermă în acest domeniu. Ceea ce însă nu realizezi este că sloturile, popularele şi banalele în acelaşi timp jocuri de noroc au un aport covârşitor în aceste încasări. 

Indiferent că te raportezi la cazinourile fizice sau la cele online, vei vedea că întotdeauna sloturile ocupă partea cea mai importantă din oferta acestora. Este şi normal să fie aşa, să joci la păcănele nu necesită cunoştinţe despre vreun regulament ca la jocurile de masă, pur şi simplu apeşi un buton şi laşi simbolurile să îşi ocupe locul pe ecran. Curios să afli mai multe despre sloturi? Parcurge cu atenţie rândurile următoare!

Preţul unui slot

Nu ne interesează preţul pe care îl plătesc cazinourile pentru un slot, pentru că acesta este considerat o investiţie care se va dovedi una extraordinar de profitabilă pentru ele. Gândeşte-te doar la faptul că într-un cazino fizic sunt sute şi mii de sloturi, aşa că investiţia este una destul de mare.

Dar în egală măsură, indiferent de preţul unui astfel de aparat, cazinourile câştigă întotdeauna. Şi chiar în mediul online, unde cazinourile plătesc de asemenea pentru sloturile oferite, profitul este unul garantat. De aceea întâlneşti cazinouri fără depunere, ţi se oferă rotiri gratuite la o mulţime de sloturi tocmai pentru a te face să le alegi din ofertă şi să le joci în continuare.

Sloturile oferă posibilitatea achiziţionării unui premiu important ca mărime dar totul depinde de noroc în cazul tău. În cazul cazinoului norocul iese din ecuaţie, dacă joci la un slot cu un RTP de 95% diferenţa de 5% până la 100% este profitul garantat al cazinoului la fiecare rotire pe care o iniţiezi.

Tocmai de aceea vom aborda discuţia preţului cu referire directă la tine. Deci care este preţul unui slot pentru tine? Şi tot noi îţi răspundem, cât te ţine bugetul financiar. Poţi să îl învârţi cu numai 20 de bani pe rotire sau dimpotrivă, să alegi să îl joci pe o miză de 200 de RON/rotire.

Deci ca să concluzionăm, preţul pe care un slot îl percepe de la tine este cel de 5 procente la fiecare învârtire. Joci pe cea mai mică miză, preţul este infim dar adunat în timp duce la o sumă considerabilă pentru cazino. Joci pe miza de 200, atunci este simplu, preţul slotului pe care îl joci este de 10 RON/rotire.

Termen scurt vs. termen lung

Hai să fim cinstiţi şi să recunoaştem, un jucător de păcănele îşi doreşte succesul cât mai rapid, deci pe termen scurt. Un cazino judecă însă pe invers, vrea profit pe termen lung pentru a rezista pe această piaţă concurenţială. 

Ei bine, cel mai comun rezultat este că pierzi tot pentru că numai în acest caz un cazino este unul profitabil. Şi nu îţi imagina că dacă câştigi jackpotul ai făcut cine ce ştie de pagubă cazinoului, acel premiu important ca valoare este constituit tot din banii celor care pierd.

Dar dacă eşti în urmărirea unei experienţe de cazino, fără să te intereseze succesul financiar, atunci eşti adeptul jocului pe termen lung. Îţi convine să joci mult, să pierzi 10% din fonduri şi în final să rămâi cu experienţa de joc dorită.

Dar dacă vrei premii de talia jackpotului este clar că eşti adeptul jocului pe termen scurt. Joci pe o miză mare, pentru că se ştie că jackpoturile numai aşa se adjudecă, sperând la câştigarea acestuia. Îţi asumi deci din start că vei pierde rapid banii din buget pentru că asta este strategia pe termen scurt, rişti bani mulţi în speranţa că vei pune mâna pe mult mai mulţi decât ai investit.

Creşterea preţului

Te-ai obişnuit deja, când ne referim la preţul unui slot înseamnă că ne referim direct la cât eşti dispus să cheltui la fiecare rotire a acestuia. Cazinoul asta face, îţi vinde un produs cu un preţ oscilant, în funcţie de bugetul de care dispui.

Când eşti în faţa unui slot poţi vizualiza când vrei tabela de plăţi şi în acest fel îţi poţi selecta miza care îţi convine cel mai tare. Dar ceea ce nu vei vedea este variaţia slotului, adică cam la ce intervale de timp aparatul pune pe ecran o combinaţie câştigătoare.

Dacă ai ştii că următoarea rotire îţi aduce un premiu important suntem siguri că ai mari miza. Dar exact pe acelaşi lucru mizează şi cazinoul, îţi arată tabela de plăţi şi îţi dă cumva mesajul că pe cea mai mare miza obţii şi cel mai mare câştig.

Adevărat, însă nu ştii când acesta se hotărăşte să vină. Nu îţi imagina nici că managerii de cazinouri îşi doresc ca tu să pierzi de fiecare dată, pentru că în acest caz ar pierde masiv clienţi. De aceea sloturile au mize atât de permisive, pentru că toţi jucătorii să aibă acces la ele. 

Cum preţul până la urmă tot tu ţi-l faci, numai tu poţi lua decizia de a-l micşora sau chiar de a-l creşte, este numai opţiunea ta.

Concluzie

Am văzut împreună ce înseamnă preţul unui slot, din perspectiva cazinoului dar mai ales a ta, jucătorule! Cum tu eşti cel care aduce venituri cazinourilor tot tu eşti şi cel care decide cât de mult poate scădea sau creşte preţul unui slot. Însă indiferent de bugetul de care dispui îţi sugerăm să te gândeşti cu maximă atenţie înainte de a juca la păcănele. Şi dacă decizia ta este să joci la aceste aparate încearcă să o faci cât mai responsabil şi să nu cheltui niciodată mai mult decât îţi poţi permite să pierzi.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments