Avocata din Iași care a murit, după ce a căzut de la etajul 6, s-ar fi certat crunt cu iubitul! Bărbatul a fost dus la IML pentru recoltare de probe

40


Noi detalii apar în legătură cu moartea suspectă a avocatei Monica Cioată. Vecinii spun că, sâmbătă, 19.06.2021, în jurul orei 4.00, înainte de tragedie, femeia se afla în apartamentul presupusului iubit din blocul de lângă Curtea de Apel Iaşi. Aceştia au auzit că ce doi se certau. La un moment dat, s-ar fi spart şi un geam.

„S-au auzit ţipete, un geam spart. Am crezut că s-a spart o sticlă ceva, o bufnitură. La 5 am plecat la serviciu, era SMURD şi îi făcea resuscitare. În strada m-am întâlnit cu un domn de la poliţie. La 6.30 a plecat SMURD-ul de aici. Pe la 6.40 au venit ăştia de la IML (Institutul de Medicină Legală – n.r.)”, a spus pentru BZI, o vecină din blocul unde s-a petrecut tragedia.

În aceste momente, iubitul avocatei a fost condus de poliţişti la IML pentru recoltarea de probe. Asta pentru a se stabili dacă în dimineaţa tragediei s-a consumat alcool sau droguri. Apartamentul bărbatului a fost sigiliat de organale de control.


Sursa: bzi.ro