Blue Air introduce zboruri zilnice pe ruta Bucureşti Otopeni – Londra Heathrow începând cu 1 decembrie

61


Compania aeriană Blue Air introduce zboruri zilnice pe ruta Bucureşti Otopeni – Londra Heathrow de la 1 decembrie. Începând cu această dată şi până sfârşitul lunii martie 2021, românii pot călători zilnic către capitala Regatului Unit. Preţurile biletelor încep de la 29,99 euro/segment, cu taxe incluse.

Blue Air introduce zboruri zilnice pe ruta Bucureşti Otopeni – Londra Heathrow

Blue Air adăugă două zboruri pe săptămână, operând şapte servicii săptămânale în perioada sărbătorilor de iarnă şi până la sfârşitul lunii martie 2021 pentru a satisface cererea în creştere pentru ruta Bucureşti Otopeni – Londra Heathrow, a anunţat marţi compania.

Potrivit unui comunicat al companiei, preţurile biletelor încep de la 29,99 euro/segment, cu taxe incluse.

„Începând cu 1 decembrie 2020, Blue Air va opera zboruri zilnice pe ruta Bucureşti Otopeni – Londra Heathrow. Blue Air planificase iniţial să opereze 5 servicii săptămânale, totuşi, pentru a răspunde interesului ridicat exprimat de pasageri, compania a decis suplimentarea frecvenţei, adăugând zboruri noi în zilele de miercuri şi sâmbătă pe toată durata programului de iarnă 20/21”, se menţionează în comunicat.

Operatorul Blue Air reia şi zborurile de la Cluj Napoca

Operatorul low cost Blue Air a anunţat introducerea, din martie 2021, a 13 rute noi care vor conecta Clujul cu destinaţii cheie din Europa. Compania aeriană a revenit pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu după o perioadă în care efectua de aici doar zboruri la cerere.

Acest anunţ că Blue Air va relua zborurile internaţionale de la Cluj Napoca este unul foarte bun pentru cei din Vestul ţării, mai ales că destinaţiile sunt unele dintre cele mai căutate de către pasagerii romani.

Totodată, Blue Air îşi consolidează poziţia de lider în Moldova, relansând operaţiunile din Bacău după trei luni de suspendare a serviciilor din cauza lucrărilor de reconstrucţie a pistei, şi dezvoltându-şi prezenţa prin introducerea de şapte rute noi şi conexiuni smart de la baza sa din Bacău.

„Noile destinaţii care vor fi operate de la Cluj sunt: Amsterdam, Barcelona, Bruxelles, Dublin, Hamburg, Koln, Larnaca, Londra, Madrid, Milano, Paris, Roma şi Stuttgart. În cadrul strategiei de poziţionare că prima opţiune de transport aerian low-cost pentru romani, Blue Air mizează pe extinderea reţelei de rute directe şi de conexiune şi pe adaptarea rapidă la cererea şi profilul pieţelor locale. Cu ocazia evenimentului care a marcat redeschiderea Aeroportului Internaţional Bacău, Blue Air îşi reconfirma angajamentul către Bacău că piaţa strategică pentru companie şi anunţă 7 noi rute operate din Bacău începând cu decembrie 2020, conexiuni smart cu Europa via Bucureşti, precum şi oferte şi servicii personalizate şi conectivităţi adaptate nevoilor locale ale băcăuanilor.”, se menţionează în comunicat.

Cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportaţi

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportaţi, cu un model de business ULC – Ultra Low Cost centrat pe nevoile pasagerilor. Compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 16 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri şi a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificata IATĂ Operaţional Safety Audit (IOSA) de către Internaţional Air Transport Association (IATĂ) pentru standarde excepţionale de operare şi este membră cu drepturi depline IATA.


Sursa: bzi.ro