duminică, iulie 21, 2024
AcasăCancanCât costă lunar școala privată la care învață copiii cuplului Adela Popescu...

Cât costă lunar școala privată la care învață copiii cuplului Adela Popescu și Radu Vâlcan

Cât costă lunar școala privată la care învață copiii cuplului Adela Popescu și Radu Vâlcan

[ad_1]

Iată cât costă lunar școala privată la care învață copiii cuplului Adela Popescu și Radu Vâlcan. Căsătoriți de la începutul anului 2015, cuplul a devenit părinții a trei băieți: Alexandru, în vârstă de 6 ani, Andrei, în vârstă de 4 ani, și Adrian, în vârstă de 1 și jumătate.

Majoritatea artiștilor din industria de divertisment din România au decis să-și trimită copiii la școli private, considerând că merită să investească financiar în beneficiile educaționale oferite celor mici. În unele cazuri, costurile asociate acestor alegeri sunt semnificative pentru anumite cupluri.

Cât costă lunar școala privată la care învață copiii cuplului Adela Popescu și Radu Vâlcan

Școala la care copiii Adelei Popescu și Radu Vâlcan studiază este recunoscută în rândul instituțiilor private de învățământ din București. Copiii cuplului frecventează școala privată Olga Gudynn, o instituție care aplică taxe considerabile

Școala privată Olga Gudynn aplică tarife de 670 de euro pentru programul 08.00-14.00, care include și masa, iar pentru programul până la ora 17.00, cu masa inclusă, taxa este de 750 de euro.

De ce au luat decizia de a-i trimite la o școală privată

Într-un interviu acordat publicației Unica, Adela Popescu a explicat motivele care au determinat-o să-și înscrie copiii la o școală privată, în loc de una de stat, chiar dacă costurile sunt considerabile.

„Toți spun să dai copilul la o școală de stat, pentru că e mai puțin costisitor, dar asta înseamnă că la ora 12.00 ți-l trimite acasă, iar tu nu ai un program ca să poți să îl iei. Atunci îl vei da la un After School, care costă cam jumate din cât costă o școală privată. Și ce să vezi, după trebuie să îl duci și la tot fel de opționale, pe care la privat le ai incluse. Altele, chiar dacă sunt cu bani, le ai tot acolo. Nu mai bați orașul să te duci la bazin, la karate.

Când vezi o taxă la o școală privată poate să ți se pară mult, dar când tragi linie îți dai seama că ajungi tot acolo, dar cu mai mari bătăi de cap. Ca să ajung la o școală de stat bună trebuia să merg 40 de minute cu mașina, să mă coste la After School 500-600 de euro, după care să îl duc la Dinamo etc.”, povestea Adela Popescu.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au optat să își trimită copiii la o școală privată, Olga Gudynn, pentru care plătesc o sumă considerabilă, dar care nu se ridică la costurile școlilor alese de alte alte vedete pentru copiii lor.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments