duminică, octombrie 13, 2024
AcasăCulinarCe anume te îngraşă, în funcţie de zona afectată

Ce anume te îngraşă, în funcţie de zona afectată

[ad_1]

Dietă echilibrată și sportul continuu sunt esențiale pentru a te menține sănătoasă și pentru a pierde câteva kilograme în plus. Nu este întotdeauna ușor să atingi acest scop, însă dacă ai ambiție, vei putea reuși ce ți-ai propus.

1. Somnul excesiv

Lipsa de odihnă îți poate afecta direct sănătatea. Totuși, extremele nu sunt niciodată bune și trebuie să știi că un exces de somn îți poate aduce câteva kilograme în plus. Diabetul, precum și anumite afecțiuni ale inimii, ar putea fi consecința amânării alarmei ceasului. De asemenea, trezitul târziu te face să fii pe fugă, iar din acest motiv sari peste cea mai importantă masă a zilei – micul dejun.

2. Omiterea micului dejun

Aceasta este cea mai importantă masă a zilei. Micul dejun mare este una dintre prioritățile pe care ar trebui să le ai. Mâncarea micului dejun îți va reduce nivelul de cortizol pe care îl ai în sânge și, prin urmare, stresul va fi mai mic. Stresul este unul dintre motivele pentru care oamenii se îngrașă.

3. Controlează-ți greutatea

Chiar dacă ai scăpat de kilogramele în plus, trebuie să le ai mereu sub control. Din când în când, este recomandată verificarea lor, deoarece te vei putea simți mai motivat. Fiecare pas spre succes contează. Reține că există momente în care lichidele sunt reținute în corp și este mai bine să mergi la baie înainte de a te cântări. Nu ar trebui să faci o obsesie cu privire la acest lucru, ci pur și simplu să te controlezi.

4. Telefonul mobil ținut în mână dimineața

În zilele noastre, trebuie să recunoști că este unul dintre obiceiurile cele mai comune. Te trezești și nici nu te-ai dat jos din pat, dar ai verificat deja ce s-a întâmplat pe rețelele de socializare. Starea ta de spirit poate fi afectată. Ziua ar trebui începută cu un ritual de frumusețe sau cu un antrenament scurt.

5. Pijamaua

Somnul trebuie să fie unul cât mai liniștit și mai relaxant, așa că ai grijă în ce alegi să dormi. Pijamalele trebuie să fie cât mai comode sau poți chiar să dormi fără ele.

6. Admisia de carbohidrați

Pentru a rămâne în formă, se spune că nu ar trebui să elimini toți carbohidrații din dietă, deoarece aceștia ajută la menținerea unei vieți sănătoase și oferă substanțe nutritive organismului și energiei musculare. Cu toate acestea, grăsimile saturate sau produsele de patiserie nu te ajută. Acestea pot fi foarte gustoase, dar consumul lor la micul dejun poate determina creașterea cererii pentru acest tip de hrană.

7. Meditația

Viața mai relaxată este esențială pentru sănătate, dar ceea ce mulți nu știu este că meditația ajută la reducerea greutății. Muzica de fundal este foarte bună pentru a reduce tensiunea arterială.

8. Întinderea

Mulți oameni au pierdut obiceiul de a se întinde când se trezesc. Nu este necesar să acorzi un timp îndelungat acestor exerciții. Ai nevoie de doar câteva minute pentru a-ți oferi energia necesară. Acest obicei face ca mușchii corpului tău să se relaxeze.

9. Nu uita să bei apă

Recomandatul sfat de a bea 2 litri de apă pe zi este deja internalizat de majoritatea populației. Acest lucru are mult mai multe consecințe pozitive decât ți-ai imaginat. Reglează temperatura corpului, îmbunătățește digestia și îți permite să creezi un echilibru atunci când absorbi nutrienții din alimentele pe care le mănânci. Și mai presus de toate, se recomandă să nu bei prea mult în timpul micului dejun sau al altei mese.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments