Ce înseamnă când visezi șobolani. Interpretarea visului

343


A visa un șobolan sau orice răzătoarea poate însemnă probleme mari, dar uneori visul poate avea și un sens pozitiv. Dacă vrei să afli ce înseamnă când visezi șobolani trebuie să fii atent și la cele mai mici detalii. Ele pot face diferență dintr-un vis cu sens pozitiv sau cel negativ.

Oamenii sunt foarte precauți dacă se întâlnesc cu șobolani și în viață reala. A vedea o rozătoare într-un vis nu este ceva plăcut, este chiar alarmant. Semnificația generală a acestor vise: prieteni apropiați sau colegi încearcă să te înșele cumva, să provoace certuri, neînțelegeri, conflicte… Visul mai poate fi vorba despre problemele interioare ale tale: lăcomia, necinstea față de ceilalți sau chiar față de tine.

În orice caz, un vis înseamnă întotdeauna ceva. Și, ce trebuie să înțelegeți pe baza circumstanțelor propriei vieți, a mediului predominant și a dorințelor.

Ce înseamnă când visezi un șobolan în funcție de culoare

Cel mai rău lucru este să vezi un șobolan negru în vis. Acest lucru sugerează că ai un dușman și el este puternic. Și nu va fi ușor să-i faci față în viață. De asemenea, un rozător negru reprezintă probleme în comunicarea cu rudele, discordia în familie.

Nici șobolanul alb nu este de bine. Acesta este un simbol al trădării, minciunilor. Mai mult, trădarea în acest caz va veni de la o femeie. Poate că va acționa pe ascuns. Și poate că nici măcar nu vei fi conștient de intrigile ei.

Dacă visezi un șobolan alb mic înseamnă propriile frici și nesiguranțe. Și trebuie să scapi de ele cât mai curând posibil.

Un șobolan roșu avertizează asupra pericolului. Poate să însemne unui rival pe plan personal sau unui concurent puternic la locul de muncă. Mai mult, o persoană cu părul roșu este posibil să-ți distrugă familia, reputația sau cariera.

Ce înseamnă când visezi mai mulți șobolani

Să visezi o mulțime de șobolani care te atacă sau se luptă intre ei, așteptă-te la o ceartă serioasă cu soțul sau soția ta. Sau mai poate însemna conflicte majore la locul de muncă. Dacă rozătoarele nu sunt agresive și se adună din diferite locuri într-un singur punct, așteptați profit. Acesta este un semn bun!

Ce înseamnă când visezi că ești mușcat de un șobolan

În mod ciudat, o mușcătură de la un șobolan în vis nu este ceva rău. Dimpotrivă! Acesta este un semn că planul tău în plan personal sau în afaceri se va realiza și iți vei atinge obiectivele propuse. Poate că veți fi recompensat moral sau material.

Dacă șobolanul în vis te musca de mana, atunci așteaptă-te la o întâlnire cu romantica, o logodna sau poate o nunta în viitorul apropiat.

Dacă animalul dintr-un vis se târăște peste tine, dar nu mușcă, acest lucru prezice noi cunoscuți. Și chiar începutul unei relații romantice. Și cu cât șobolanul este mai mare, cu atât întâlnirile vor fi mai plăcute.

Dacă un visezi o mulțime de gândaci care sunt mâncați de șobolani, atunci probleme tale mai mici se vor rezolva de la sine.

Ce înseamnă dacă urmărești în vis un șobolan

Acest vis are un sens dublu. Dacă te grăbești în căutarea unui șobolan și nu poți să-l ajungi din urmă, aceasta poate însemnă un plan de al tău pe care nu poți să-l duci la bun sfârșit. Dar dacă l-ai ajuns din urmă, atunci așteaptă-te la depășirea obstacolelor, succes și noroc. Este, de asemenea, un semn bun atunci când o pisică urmărește un șobolan. Și dacă îl prinde, o surpriză plăcută îl așteaptă pe cel care visează. De exemplu, promoții, bonusuri, recunoaștere publică.

Ce înseamnă dacă omori un șobolan în vis

Dacă omori un șobolan în vis așteaptă-te la un succes în afaceri. Dacă vezi un șobolan mort atunci probleme se vor rezolva de la sine. Poate înseamnă reconcilierea cu unii dușmani mai vechi de-ai tai. Dacă un șobolan se plimbă se pe sicriul unui părinte care a murit, așteaptă la o perioada grea în familie.

Dacă o femeie ucide un șobolan în vis, acest lucru înseamnă că iubitul ei se vă întoarce la ea de la alta. Otrăvirea șobolanilor înseamnă a intra într-o luptă dură cu colegii pentru o promovare.

 


Sursa: bzi.ro