Ce vârstă are Nicolai Tand? Bucătarul s-a căsătorit religios după 10 ani

44


Nicolai Tand a ajuns la vârsta marilor împliniri. Acesta este unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari din Romania. Bărbatul a participat la emisiunea „Te cunosc de undeva” și la „Dancing on Ice”. Vedeta a plecat de acasă pentru a-și ajuta mama, iar la 20 ani a ajuns să doarmă în case părăsite.

Bucătarul este căsătorit cu Monica și au împreună doi copii. Cei doi au făcut cununia religioasă după 10 ani deoarece nu se puteau decide unde va fi. Mai mult de atât, soția sa dorea o nuntă restrânsă, iar el una mare.

Ce vârstă are Nicolai Tand? Detalii din viața bucătarului

Nicolai Tand este unul dintre cei mai buni bucătari din România. Acesta are o experiență vastă, fiind foarte îndrăgit de publicul larg. Bărbatul a trebuit să plece de la o vârstă fragedă de acasă pentru a-și ajuta mama. Ulterior, a ajuns să doarmă prin case părăsite și să mănânce în biserici, dar nu s-a descurajat. 

„La 20 de ani am plecat din România ca să-mi ajut mama. Am dormit prin case părăsite, prin maşini şi am mâncat în biserici. Nimic nu m-a descurajat! Am ajuns, din Nicolai, românul bun la toate, în restaurantele din Franţa, director general”, a declarat Nicoli Tand. 

Cariera de bucătar a început-o la Paris, unde s-a și îndrăgostit nebunește de o franțuzoaică. Din păcate povestea lor de dragoste s-a terminat după trei ani. Cei doi au fost căsătoriți, dar au decis să meargă pe drumuri separate. Cu toate că a locuit și în Anglia și America, bărbatul a precizat că Parisul mereu îi va rămâne în suflet. 

„Nu ştiu de ce… În inima mea, în sufletul meu e Parisul. Îmi place Parisul. Am vrut să stau în Anglia, nu mi-a plăcut. Am plecat în America. După două săptămâni eram înapoi. Parisul mi-a intrat în suflet. La Paris e ca şi când plec în Maramureş, sincer. Eu aş trăi între Maramureş, Paris şi Bucureşti”, a mai adăugat bucătarul.

De ce a făcut Nicolai Tand cununia religioasă după 10 ani?

Cu toate că a fost căsătorit cu o franțuzoaică, la momentul actual este împreună cu Monica. Soția sa este fashion blogger și au împreună doi copii. După lungi discuții, cei doi s-au decis să facă o ceremonie restrânsă, chiar la Maramureș.

„Am stat de vorbă cu Monica și am ajuns la concluzia că nunta asta trebuie să fie, de fapt, pentru noi, să ne bucurăm cu adevărat de ea și de oamenii pe care îi avem alături. Tot ea a venit cu ideea să o facem la noi în ogradă, în Maramureș, în casa în care eu am copilărit. Asta a însemnat enorm pentru mine, așa am simțit că-mi sunt aproape și părinții, chiar dacă ei au privit totul de undeva de Sus”, a precizat Nicolai Tand.

Cei doi au făcut cununia religioasă după 10 ani deoarece bucătarul își dorea o nuntă mare. Mai mult de atât, nu știau dacă o vor face în țară sau în străinătate. Ulterior, au intervenit și alte evenimente neprevăzute, astfel că tot ajungeau să amâne nunta.

Nicolai Tand, în vârstă de 48 se simte împlinit alături de soția sa Monica și cei doi copii. Acesta are o carieră înfloritoare, având succes și pe plan profesional.


Sursa: bzi.ro