[ad_1]
Ca să slăbeşti, ai la dispoziţie dietele, dar şi o metodă mult mai uşoară. Este vorba despre ceaiurile de slăbit. De ce sunt recomandate? Pentru că funcţionează drept accelerator al metabolismului. Cu alte cuvinte, stimulează arderea depunerilor de grăsime şi drenează organismul de toxine. Uite care sunt cele mai bune ceaiuri pentru slăbit.
Oricine îşi doreşte, cu siguranţă, să aibă o siluetă frumoasă şi să scape de kilogramele în plus. Pentru acest lucru, dar şi ca să te simţi bine, foloseşte ceaiuri pentru slăbit. Dacă dietele au rolul de a-i oferi organismului un index caloric scăzut, ceaiurilor detoxifiază, hidratează şi ajută la arderea grăsimilor. Descoperă în acest articol cele mai bune ceaiuri pentru slăbit.
Păpădie
Ceaiul de păpădie este excelent mai ales când suferi de retenţie de apă. De asemenea, el se consumă atunci când funcţiile renale şi hepatice nu sunt la capacitate optimă. De altfel, păpădia este o sursă de: zinc, tanini, potasiu, vitamine B. În concluzie, ceaiul de păpădie este ideal ca adjuvant în curele de detoxifiere.
Cătina
Cătina e sursa de: vitaminC, vitamina E, flavonoide, betacaroten. Ceaiul de cătină grăbeşte arderea grăsimilor şi ajută la regenerarea celulară.
Ceai verde
Acesta este excelent dacă vrei să previi îmbătrânirea prematură. Datorită acţiunii împotriva radicalilor liberi, pielea îşi recapătă frumuseţea şi fermitatea. În plus, înlocuieşte cu succes cafeaua, blochează asimilarea grăsimilor şi reduce şi pofta de mâncare.
Ceai de afin
Se bea cu circa jumătate de oră înainte fiecărei mese principale. De ce ai apela la ceai de afin? Pentru a ajuta la scăderea nivelului la indicele glicemic, dar şi ca să scapi de retenţia de apă. Rolul afinului este: bacteriostatic, astringent, de accelerare a acuităţii vizuale, anstiseptic.
Sfaturi pentru a slăbi
Ca să slăbeşti, urmează şi aceste sfaturi:
- ceaiurile de mai sus funcţionează drept adjuvant. Aşadar, ai nevoie de o cură de slăbire;
- e bine să bei 3-4 căni de ceai în fiecare zi, fără zahăr;
- alege o dietă. Unele persoane preferă dieta daneză. Este restrictivă şi are un aport caloric scăzut;
- atenţie la efectul yo-yo. Acesta apare după ce închei dieta şi îţi reiei obiceiurile nesănătoase;
- fă mişcare fizică în fiecare zi, măcar 30 de minute;
- renunţă la alimentele procesate;
- exclude din alimentaţie zahărul şi prăjelile;
- consumă cât mai multe legume proaspete.
[ad_2]