Cristian Țânțăreanu a dat un mare ”TUN” în pandemie! Ieri i-au intrat în cont 3 milioane de euro!

44


Afaceristul Cristian Țânțăreanu a dat un mare ”tun” în pandemie. Acesta are un adevărat paradis la Corbeanca întins pe o suprafață de 12.000 metri pătrați.

Acesta ridică la Paradisul Verde un loc exclusivist pentru evenimente.

Cristian Țânțăreanu a dat un mare ”TUN” în pandemie

Excentricul om de afaceri are la muncă indieni și este pregătit să dea de muncă și altor străini în nouă locație.

“Fac un complex cu mai multe saloane: SARS COV, Pandemia și Eternitatea. Dacă nu mai ne lasă ăștia să facem evenimente, sala mare pot să o fac frigorifer, încap 4000 de oameni suprapuși. Și dacă e nevoie, chiar 7-8000. Găsim soluții. Și angajez vietnameze și thailandeze”, a povestit amuzat Cristian Țânțăreanu la Exclusiv VIP de la Prima TV. Milionarul a recunoscut că, în pandemie, nu s-a putut lăsa de petreceri.

„Am făcut chef mai pe singurel, dar nu depășeam 50-100 de persoane și nu ne pupăm pe gură. Eram cu frică lui Dumnezeu. Eu masca nu am purtat, dar m-am ferit. În casă nu a intrat nimeni și în șantier vorbeam de la 2-3 metri. Și totuși prevenția e necesară și esențială”, a spus Țânțăreanu, bucuros că banca i-a acordat ieri creditul de 3 milioane de euro, bani de care mai avea nevoie pentru a duce la bun sfârșit lucrările de la sala de evenimente.

Întrebat de Cristi Brancu cum a făcut rost de bani pentru o așa investiție, Țânțăreanu a răspuns în stilul său caracteristic. „Ca întotdeauna! I-am furat! Cum poți să faci bani în ziua de astăzi fără să furi? I-am furat! În primul rând i-am furat pe fraierii ăștia de aici care mi-au dat o grămadă de bani pentru case și terenuri…Astăzi (n.r.: ieri) e o zi mare. Am tras de la CEC primii bani. Am luat un credit de 3 milioane de euro, am luat primii bani să facem niște plăti. E o zi mare, mă duc să mă îmbăt!”, a mai povestit Țânțăreanu potrivit ciao.ro.

Recent s-a întors dintr-o  vacanță de 20 de zile în Egipt. Milionarul de la Corbeanca a povestit cum a arătat viața lui în pandemie.

„Am fost în Tenerife și Grecia și am stat 20 de zile în Egipt. Am reușit să fac câteva vacanțe iar acum aștept să înceapă petrecerile”,  a spus Cristian Țânțăreanu la Prima TV.

Ce pensie are Cristian Țânțăreanu

Țânțăreanu a povestit ce pensie are, dar și cui i-o ”donează”. „Am 14 milioane de lei vechi. Atât e pensia mea. Dar, pensia mi-o ridică o nepoată. I-am dat-o ei. Banii se duc la ea”, a dezvăluit Cristian Țânțăreanu.

El a mai povestit cum se desfășoară o zi de muncă din viața lui. ”Eu vin din șantier acum. Am 70 de oameni care muncesc și trebuie să-i supraveghez. Ce să le fac, eu le-am spus să stea acasă, dar au spus că n-au ce să mănânce. Dacă asta-i viața, ce putem să facem?! Eu respect normele de igienă, mă spăl pe mâini, stau în casă, mă uit la tv și am rărit vizitele”, a declarat Cristian Țânțăreanu.


Sursa: bzi.ro