Marian Manole nu poate trece peste moartea Mădălinei Manole: ”Eu, ca frate, am cunoscut-o…”

44


Marian Manole nu poate trece peste moartea Mădălinei Manole deși au trecut 11 ani de la tragicul eveniment. Artista s-a stins din viață pe 14 iulie 2010.

Îndurerat, fratele acesteia a transmis pe rețelele sociale un mesaj extrem de dureros și emoționant.

Marian Manole, nu poate trece peste moartea Mădălinei Manole nici după 11 ani

În ziua în care a împlinit 43 de ani, Mădălina Manole a decis să își pună capăt zilelor. Anchetatorii au stabilit faptul că, la acea vreme, cântăreața și-a luat singură viața. Rudele acesteia nu au putut accepta însă gestul extrem al Mădălinei și au susținut de nenumărate rânduri că, de fapt, artista ar fi fost ucisă.

Chiar și în ziua de astăzi, Marian Manole, fratele cântăreței, susține cu tărie și astăzi că artista nu și-a luat viața. Pe pagina personală de Facebook, acesta a postat un mesaj în care le cere fanilor Mădălinei să nu mai creadă că artista și-a pus singură capăt zilelor.

„Bună dimineața, dragi fani ai Mădălinei Manole de pe contul meu și de pretutindeni! Am să scriu un mesaj scurt celor care sunt adepții sinuciderii și lasă comentarii aici, în sensul ăsta! Dragii mei, dacă ați iubit-o, așa cum spuneți, nu mai spuneți despre ea: „săraca, era slabă de înger”, „săraca, cine știe ce a împins o să facă gestul”, ”nu avea credință destulă”, „suferea după fostul soț”, „era depresivă” și multe altele! Eu, ca frate, am cunoscut-o mult mai bine decât dumneavoastră… și nu cred în sinucidere!”, a scris Marian Manole, pe contul său de Facebook.

“Există și dovezi care atestă faptul că Mădălina Manole nu s-a sinucis”

Fratele cântăreței își susține în continuarea versiunea potrivit căreia în cazul Mădălinei Manole este vorba de o crima. Bărbatul susține că fostul soț al surorii sale, Petru Mircea, i-a pătat memoria în tot acest timp.

„Plus de asta, sunt oameni avizați, criminaliști de profesie, care au cercetat cazul și au spus că este omor! Din respect pentru Mădălina, dacă ați iubit-o, nu-i pătați memoria, așa cum au făcut cei care stau acum în casa ei! Pe 14 iulie este ziua ei de naștere și de moarte! Vreau să mă ocup de memoria ei în liniște”,  a adăugat fratele Mădălinei Manole.

Fratele Mădălinei Manole, în război cu Petru Mircea

Marian Manole nu și-a mai văzut nepotul de când acesta era doar un bebeluș. Fratele Mădălinei Manole este revoltat pe fostul soț al artistei, din cauză că nu-i permite în continuare, la 11 ani de la decesul surorii lui, să interacționeze cu nepotul său, care a împlinit 12 ani pe 8 iunie.

Marian Manole a vrut să-i facă o vizită nepotului și să-i ofere cadouri, pe 8 iunie, dar Petru Mircea nu i-a răspuns cerinței.

„Am rugat un văr să-l sune! Eu sunt blocat (n.r. – pe telefon). Să-l roage să ne primească și pe noi câteva minute duminică, să-i dăm cadourile lui Petru jr, nepotul meu și vărul lui Mihai! Aștept răspuns! Dar nu cred că acceptă! Acum două luni, când am fost la Otopeni, era plin de ură și venin,” spunea la acea vreme Marian Manole.


Sursa: bzi.ro