Cristina Șișcanu, probleme mari cu menajera. Soția lui Mădălin Ionescu o acuză de furt pe femeia care îi făcea curățenie în casă

49


Cristina Șișcanu are probleme mari cu menajera după ce a descoperit că ar fi fost jefuită de femeia care îi făcea curățenie în casă. Recent, soția lui Mădălin Ionescu le-a povestit internauților despre experiența neplăcută prin care a trecut zilele trecute. După ce Cristina Șișcanu a confruntat-o, menajera și-a luat tălpășița.

Cristina Șișcanu ar fi fost jefuită de femeia care îi făcea curățenie în casă. Totul s-ar fi întâmplat în urmă cu doar câteva zile. Vedeta li s-a confesat fanilor ei de pe rețelele de socializare, dezvăluind, pas cu pas, cum ar fi rămas fără încărcătorul de la telefon.

Cristina Șișcanu e una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul autohton. Partenera de viață a lui Mădălin Ionescu se îngrijește cu brio de familie, dar și de partea profesională. Însă, având în vedere că deseori agenda îi e încărcată, ea a apelat la ajutorul unei femei care să o ajute la curățenie, în casă. De curând, vedeta ar fi avut o experiență neplăcută cu aceasta, o situație ce a lăsat-o pur și simplu fără cuvinte.

Cristina Șișcanu, probleme mari cu menajera

Fire deschisă, Cristina Șișcanu nu e ezitat să le povestească fanilor despre această experiență în mediul online. Potrivit spuselor ei, femeia care îi făcea curățenie în casă ar fi luat-o la fugă, după ce vedeta i-ar fi spus că îi lipsește încărcătorul.

„Eu marți am dus-o la grădiniță pe Petra, dar îmi amintesc momentul când m-am ridicat din pat, mi-am scos telefonul din încărcător și încărcătorul a rămas acolo, în priză. Eu nu am intrat în dormitor în ziua respectivă. Ea a făcut curățenie în casă și a plecat. Am avut treabă la birou și pentru că am stat mult pe telefon, am avut nevoie de încărcător.

Tot mă gândeam cine ar fi putut să-l ia, că nu mai era nimeni acasă.(…) Vine ziua de ieri, vineri, când doamna se prezintă la program. A reușit să facă puțină curățenie și am rugat-o ca atunci când urcă să-l mai caute, că poate îl găsește ea.

Și în momentul acela, doamna și-a luat lucrurile și a rupt-o la fugă. Eu nu am înțeles, am rămas mută. A plecat, am rămas mută! Eu nu am acuzat-o de nimic, eu doar am rugat-o să mă ajute să-l caut”, a povestit Cristina Șișcanu.

„Au mai existat situații”

Iar asta nu e tot! Conform spuselor Cristinei Șișcanu, nu e singura situație de acest gen. Vedeta a povestit că atunci când își cumpăra cosmetice și primea mostre, le lăsa în pungi. După un timp, când se uita în sacoșe, acestea erau goale.

„Au mai existat situații. Când îmi cumpăram cosmetice, primeam mostre și le lăsam în pungi. Când mă uitam în pungi, erau goale și o întrebam. Gesturile erau nesemnificative, dar spun multe despre asta. De rușine, nu-i ziceam nimic. Și le-a însușit, aia e, dar nu e normal, frate”, a adăugat ea.


Sursa: bzi.ro