Băiatul lui Ștefan Bănică, prima poză oficială cu iubita! Ce fericit e Radu lângă superba blondină!

53


Radu Ștefan Bănică are 20 de ani, este student la UNATC, joacă în piese de teatru și, de curând, și-a lansat și propria afacere, o cafenea. Multe realizări până la 20 de ani. Iată că și pe plan sentimental juniorul lui Ștefan Bănică stă bine, căci marți seară el a ieșit cu iubita, pentru prima dată, la un eveniment oficial.

Este vorba despre avanpremiera filmului „Elvis”, regizat de Baz Luhrmann, care a strâns zeci de vedete la proiecția de gală, din România.

Băiatul lui Ștefan Bănică, prima poză oficială cu iubita

Fotografii au fost cu ochii pe ei, iar din imaginile oficiale se vede cât de fericit e Radu cu simpatica blondină de lângă el. Cei doi tineri au fost îmbrăcați foarte cool, potrivit vârstei lor. Radu și-a lăsat părul să crească și are deja o alură de star, iar iubita lui s-a afișat foarte natural, cu un make-up și o coafură potrivite. A purtat un costum din in și a avut mereu zâmbetul radios la ea.

Ștefan Bănică are doi copii, din două relații anterioare: un băiat, Radu Ștefan (20 de ani), din relația cu Camelia Constantinescu, și pe Violeta (14 ani), fiica lui și a Andreei Marin. Cu Lavinia Pârva, Ștefan s-a căsătorit în septembrie 2017, în Bulgaria. Solista l-a făcut a treia oară tătic, în urmă cu trei ani.

La avanpremieră au fost prezenți zeci de artiști, influenceri, critici de film, oameni de televiziune și radio care au fost încântați de ceea ce a rulat pe marele ecran.

Printre invitați, s-au numărat Florin Ristei cu iubita, Naomi Hedman, Theo Rose, Sore, Speak și Stefania, Ana și Monica Odagiu, Călin Goia, Giulia Anghelescu, Lili Sandu, Codin Maticiuc, Nicolai Tand, Andrei Stoica, Lino Golden, Alin Gălățescu, Nicoleta Nucă, Jazzy Jo, Anca Dinicu, Dana Săvuică și Nico.

Cum se înțelege fiul lui Ștefan Bănică Jr. cu fosta soție a tatălui său?

Radu Bănică a vorbit recent despre relația pe care o are cu Andreea Marin. Tânărul a dezvăluit că păstrează și acum legătura cu fosta soție a tatălui său, chiar dacă aceștia au divorțat.Mai mult, fiul lui Ștefan Bănică Jr. susține că vedeta ține foarte mult la el și chiar îl tratează ca pe propriul copil.

„Eu mă înțeleg foarte bine cu Andreea, avem o relație frumoasă. Este mama Violetei și n-ar avea nicio problemă. Da, Andreea Marin m-a tratat ca pe copilul ei. A ținut și ține în continuare la mine. Țin foarte mult la Andreea.”, a declarat Radu Ștefan Bănică, în cadrul unei emisiuni TV.


Sursa: bzi.ro