Cum arăta Regina Elisabeta când era tânără? Hannah Carol i-a prezis moartea!

45


Regina Elisabeta s-a menținut tânără pâna la vârsta de 96 ani. Din nefericire, aceasta s-a stins din viață joi după-amiază. Cu zero experiență, a trebuit să se descurce de la 25 ani să conducă un regat, devenind șef al Commonwealth și regină a șapte țări independente. 

Se pare că moartea sa a fost prezisă de către o tânără din America la începutul lunii ianuarie. Mai mult de atât, nu este singura preveziune pe care Hannah Carol a avut-o și s-a adeverit. Mai mult de atât, se pare că după spusele tineri, în 2023 Turnul Big Ben se va prăbuși.

Cum arăta Regina Elisabeta când era tânără

Regina Elisabeta s-a născut pe data de 21 aprilie 1926. Aceasta a fost primul copil al ducelui York și a devenit moștenitoarea prezumtivă după ce tatăl său a urcat pe tron la abdicarea fratelui său, regele Eduard al VIII-lea. Elisabeth Alexandra Mary a trebuit să se ocupe de întregul regat de la o vârstă fragedă, mai exact de la 25 ani, când nu avea nici o experiență. Educația pe care a primit-o a fost sub supravegherea mamei sale. Aceasta a fost școlită acasă și a început să-și asume anumite sarcini încă din Al doilea Război Mondial. Ulterior, a urmat căsătoria cu ducele Philip și au avut împreună patru copii: prințul Charles, prințesa Anne, ducele Andrew şi contele Edward.

Cu toate că s-a stins din viață la 96 ani, aceasta s-a menținut mereu tânără. Se pare că Regina Angliei apela la câteva trucuri pentru a păcăli trecerea timpului. Punea un strat mai mare de fard pe pomeți, un ruj îndrăzneț și mergea constant la coafor. Nu s-a vopsit niciodată, dar și-a păstrat aceeași coafură timp de 20 ani, păstrându-și aceeași imagine. Când era tânără, Regina Elisabeta avea un păr negru și lung ce îl ținea mereu prins. Aceata purta un ruj de culoarea roșie ce îi scotea în evidență trăsăturile frumoase. 

Cine a prezis moartea Reginei Angliei?

La începutul lunii ianuarie, o tânără din America a prezis că Regina Angliei va muri. Hannah Carol, a devenit din ce în ce mai cunoscută pe rețelele de socializare, după ce previziunile sale s-au adeverit. Mai mult de atât, tânăra a fost comparată cu Baba Vanga. Aceasta câștiga circa 2000 de dolari din previziunile sale.

„Întotdeauna am fost atrasă de cultura pop și celebrități, așa că multe dintre predicțiile mele au fost despre acestea. Este ca o viziune pe care o am despre ceva ce se întâmplă, ca un sentiment cu adevărat puternic”, a declarat Hannah Carol.

Pe lângă faptul că a prezis că Regina Angliei va muri, tânăra a avut dreptate și cu sarcina Rihannei, nașterea unui copil în familia lui Nick Jonnas, faptul că Jamie Lynn a mințit în legătură cu Britney Spears și multe altele. De asemenea, aceasta a mai spus că în 2023 Turnul Big Ben se va prăbuși din cauza unui cutremur, iar în 2030 va fi lansat GTA7.

Regina Elisabeta s-a menținut tânără de-a lungul domniei sale. Aceasta se coafa permanent și folosea un ruj ce îi accentua trăsăturile frumoase și ochii albaștri.


Sursa: bzi.ro