Anca Serea obișnuiește să doarmă cu copiii săi în același pat. Ce spune vedeta despre acest obicei

40


Anca Serea poate fi numită mamă-eroină după ce a adus pe lume șase copii, până în acest moment. Soția lui Adi Sînă a adoptat, în ultima perioadă, un obicei destul de bizar, renunțând să mai doarmă în pat alături de partenerul său.

Anca Serea are șase copii, pînă în prezent. Căci nu se știe niciodată ce va uma, așa-i? Pe primii doi i-a născut în perioada în care era căsătorită cu primul său soț, Filip Poplingher, care a decedat în urmă cu 12 ani. David (20 de ani) și Sarah (15 ani) au trecut prin momente grele, dar au reușit să treacă peste dispariția tatălui, atunci când în viața lor a apărut Adi Sînă. Anca mai are patru copii cu producătorul muzical, Noah (9 ani), Ava (7 ani), Moise (5 ani) și Leah (3 ani).

Anca Serea obișnuiește să doarmă cu copiii săi în același pat

În cea de-a patra ediție a emisiunii „iUmor”, Anca Serea a fost invitată în platou pentru un număr de roast incredibil. Nimeni nu se aștepta ca aceasta să aibă o prestație atât de bună, motiv pentru care a fost aplaudată de public, dar și de juriu. Cel care a avut de „suferit” în urma numărului de roast a fost chiar juratul serii și anume comediantul Costel.

Anca Serea s-a ridicat mult peste nivelul așteptărilor, demonstrând că are un simț al umorului direct proporționat cu cel matern. Dar cel mai interesant lucru nu s-a întâmplat pe scenă, ci în culise. După ce și-a încheiat numărul, Anca a discutat, preț de câteva secunde, cu cei doi prezentatori ai show-ului, Șerban Copoț și Dan Badea.

Cei trei s-au retras pentru a discuta, pe larg, despre cât de greu este să ai grijă de 6 copii. Șerban Copoț a explicat faptul că înțelege pe deplin greutățile prin care trece soția lui Adi Sînă, deoarece are și el acasă 3 copii minunați. Cu această ocazie a făcut o dezvăluire neașteptată, mărturisind că și-a făcut un obicei bizar, în ultimii ani.

„Eu și acum dorm cu trei dintre copiii mei, în același timp, noaptea în pat”, a declarat Anca Serea în culisele emisiunii „iUmor”.

Nu a spus care dintre ei, dar ne putem imagina ca este vorba despre cei mai mici dintre cei 6: Ava (7 ani), Moise (5 ani) și Leah (3 ani).

Anca Serea, semnal de alarmă pentru toți părinții

Ea le-a dezvăluit fanilor săi că și-a început săptămâna destul de prost din cauza unor probleme de sănătate pe care le-au avut Leah și Moise, mezinii familiei lor. Dacă Leah este bine acum, Moise încă se află în recuperare după o enterocolită extrem de severă.

„Good morning și nu prea! Din păcate nu am dormit aproape deloc. Moise a făcut o formă de gastroenterită virală destul de urâțică. Asta după ce Leah a suferit și ea câteva zile bune. Tare-s mititei și necăjiți. Moise a luat un virus tare neplăcut, bănuiesc că este enterovirus. Astăzi ne-am anulat toate activitățile! Moise nu este în mare formă. A avut o noapte foarte grea. Febră, dureri abdominale, multiple vărsături, scaune foarte moi, lipsa poftei de mâncare. Cam așa a fost!’, a scris Anca Serea pe Instagram la secțiunea Instastory.

De asemenea, vedeta a tras un semnal de alarmă părinților, precizând că în momentul de față camera de gardă a spitalelor de copii este plină cu astfel de cazuri. Motiv pentru care le-a oferit urmăritorilor săi câteva sfaturi pentru a nu ajunge în astfel de situații.


Sursa: bzi.ro