De ce a renunțat Oana Matache la cariera artistică. Ce spune vedeta despre provocările vieții de familie

39


Multă lume se întreabă de ce a renunțat Oana Matache la cariera artistică. Sora Deliei Matache a moștenit talentul muzical din familie însă a preferat să nu mai apară pe scenă. Spre deosebire de celebra artistă Delia, Oana Matache este o prezență discretă în showbiz-ul autohton. Aceasta are o căsnicie de mai mulți ani alături de Răzvan Miheț, iar de când a devenit mamă, radiază de fericire. Iată ce spune vedeta despre provocările vieții de familie.

De ce a renunțat Oana Matache la muzică

Sora Deliei, frumoasa Oana Matache a moștenit talentul artistic din familie, însă a renunțat la muzică de dragul familiei. La vârsta de 30 de ani, vedeta se declară o femeie împlinită. Aceasta are o căsnicie fericită alături de soțul ei și se bucură din plin de rolul de mămică.

Cu toate că a fost înzestrată cu o voce deosebită, Oana Matache a renunțat la cariera artistică pentru a se dedica familiei ei de care este tare mândră. Sora Deliei a încercat mereu să fie departe de scandalurile din lumea mondenă, însă este extrem de activă pe rețelele de socializare.

Oana Matache arată spectaculos și face furori în mediul online, la fel ca sora ei celebră, care pozează în ipostaze sexy și în ținute extravagante. Și celebra cântăreață Andreea Bălan pune pe jar inimile bărbaților cu fotografii nud.

Gina Matache, mama celor două vedete, a dezvăluit de ce s-a retras din viața publică fiica ei, Oana, mărturisind de ce aceasta nu își dorește să apară la tv.

,,Oana este o mămică extraordinar de grijulie și, în același timp, își face și treaba, câștigă un bănuț. Nu îi este dor de scenă. Ea nu este genul, a făcut asta o perioadă cu sora ei, dar după a zis că nu se regăsește. A pus stop la muzică, la acest moment, nu știu mai târziu ce se va întâmpla. Se ocupă foarte mult de copii, eu o mai ajut din când în când. Simte că nu este locul ei acolo, ea a fost mereu mai retrasă, deși este foarte talentată.”, a declarat Gina Matache.

În prezent, sora Deliei se bucură din plin de viața de familie și se declară o femeie fericită și împlinită la vârsta de 30 de ani. O vedetă la înălțime este și Elena Gheorghe, care are o carieră impresionantă în muzică și o căsnicie frumoasă.

Ce spune vedeta despre provocările din viața privată

Oana Matache a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor. Discretă și rezervată în apariții, sora Deliei a vorbit de puține ori despre soțul ei, dar și despre căsnicia sa.

Cu toate acestea, vedeta și-a deschis sufletul și a oferit câteva detalii despre viața ei privată, mărturisind cum se descurcă în ipostaza de mămică.

,,În general, aleg să renunț la timpul meu pentru a sta cu copiii. Am destul timp singură când sunt ei plecați la grădiniță. Cel mai bine lucrez când sunt ei plecați. (…) De la copiii mei am învățat că oricât de pregătit consideri că ești să ai copii și să ți-i educi, vremurile se schimbă în permanență. În ultima vreme mult mai accelerat decât înainte, zic eu. Surpriza este că habar nu ai pentru ce să-i pregătești. Și atunci trebuie să-i mai asculți și pe ei. Să vezi ce nevoi au și care e mediul lor înconjurător. Și să nu te opui atât de mult.”, a declarat sora Deliei.

Oana Matache reușește de minune să îmbine viața de familie cu profesia, aceasta ocupându-se de promovarea unor produse în mediul online. Vedeta este activă pe rețelele de socializare și are un număr impresionant de urmăritori.

Oana Matache a renunțat la muzică de dragul familiei și se declară o femeie fericită alături de soțul ei. Sora Deliei se bucură din plin de viață și este o prezență discretă în showbiz-ul autohton.

Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net


Sursa: bzi.ro