Pe cine acuză Ioana Dichiseanu de moartea tatălui său

50


La un an de la moartea lui Ion Dichiseanu, fiica fostului mare artist a lansat acuzații grave. Ioana nu mai are încredere în sistemul medical. Ea susține că regretatul actor a murit din cauza unui medic.

Astfel, la un moment dat i-au trecut prin minte chiar gânduri cu privire la fapte extreme.

Pe cine acuză Ioana Dichiseanu

Ioana Dichiseanu este ferm convinsă că în cazul morții tatălui este vorba despre malpraxis.

„Nu mă voi împăca niciodată cu ceea ce s-a întâmplat la spital, şi cred că nu mă voi împăca niciodată. Adică, i-am spus şi mamei, dacă nu ar fi existat acest copil şi dacă nu aş fi fost un bun creştin, mi-aş fi făcut dreptate cu mâna mea.

Să ştii că un om chiar a suferit, a pătimit şi a murit din cauza altuiva, e ca la un accident de maşină. În momentul în care tu loveşti pe cineva pe trecerea de pietoni, e o crimă, nu? Dar, până la ajunge la un anumit verdict, se întruneşte o comisie, care e formată tot din medici”, a declarat Ioana Dichiseanu.

Fiica lui Ioana Dichiseanu încă nu poate dormi liniștită, știind cum a murit tatăl său. Totodată, ea speră ca medicul responsabil de moartea marelui actor să se odihnească la fel de greu.

„M-am lăsat păgubaşă, pentru că ar fi însemnat o procedură cu totul şi cu totul dureroasă şi pe care nu aş fi vrut să o fac, şi atunci am spus că mai bine nu, îl las să se odihnească, şi până la urmă nu vreau ca el să rămână aşa în amintirea oamenilor. Să stau prin procese… Dar nu, împăcată nu sunt. Şi sper ca cel care a făcut asta să nu doarmă bine noaptea”, a declarat Ioana Dichiseanu, într-un interviu pentru Antena 3.

Ioana, fiica lui Ion Dichiseanu, anunță un festival în memoria tatălui ei

Marele actor Ion Dichiseanu s-a stins din viață la data de 20 mai 2021, după o lungă spitalizare din cauza unei infecții care i-a cauzat o pneumonie bilaterală. La un an de la trecerea maestrului în neființă, fiica sa, Ioana Dichiseanu, a anunțat un eveniment menit să-i aducă un omagiu marelui actor. Este vorba despre Festivalul „Ion Dichiseanu”, organizat la Adjud, orașul de origine al maestrului.

La Adjud, în perioada 20-22 mai 2022 va avea loc Festivalul «Ion Dichiseanu». Vor fi trei zile frumoase alcătuite din teatru, film, muzică şi… dragoste de viaţă! Iar acest eveniment nu putea să aibă loc fără Primăria Adjudului, primarul Nechifor Florin şi Andrei Giurgia, directorul SFR. #FestivalulIonDichiseanu #Adjud”, a anunțat Ioana Dichiseanu pe pagina sa de Facebook.

După moartea maestrului Ion Dichiseanu au rămas prieteni, rude, dar și milioane de fani îndurerați. Fosta soție, Simona Florescu, a mărturisit că suferă după acestuia, mai ales pentru că păstrase o relație bună cu actorul. Totodată, aceasta a punctat că Ioana Dischiseanu are atacuri de panică și acum, la aproape un an de la moartea tatălui său.


Sursa: bzi.ro