Detaliul cumplit surprins în curtea spitalului Matei Balș, noaptea trecută!

190


Detaliul cumplit surprins în momentul în care pompierii cărau pacienții evacuați din pavilionul incendiat de la Matei Balș.

Detaliul cumplit surprins în momentul în care pompierii cărau pacienții evacuați din pavilionul incendiat de la Matei Balș. Ce s-a observat vineri dimineață, la scurt timp după ce un incendiu puternic a izbucnit la Institutul Matei Balș?!

Pompierii cărau pacienții cu cearșaf la incendiul de la Matei Balș

Vineri dimineață,
29 ianuarie, a izbucnit un incendiu puternic la Spitalul Matei Balș din Capitală. 5 persoane s-au stins din viață, iar alte 120 au fost transportate la diferite spitale din București.

În urmă cu scurt timp, jurnalistul Alex Dima a postat un mesaj cutremurător pe pagina sa de Facebook, însoțit de o fotografie în care se poate vedea faptul că pompierii cărau un pacient cu cearșaful.

Pe pagina de socializare, acesta a scris următoarele:”Groaznic. Am primit această imagine în care se vede cum pompierii și cadrele medicale scot un pacient cu cearșaful”.

Raed Arafat, declarații despre incendiul de la Matei Balș

Raed Arafat a făcut primele declarații despre incendiul de la Institutul Matei Balș din Capitală.

”La ora 05:05 a fost făcut apelul la 112, iar la ora 05:13 a sosit primul echipaj, care a anunțat care este situația. Au fost trimise de la început mai multe echipaje.

La ora 05:14 a fost declanșat planul roșu și au fost mobilizate mai multe forțe din parte ISU-B-IF, adică pompierii și SMURD, din partea

Floreasca, partea medicală, bineînțeles și serviciul de ambulanță și din partea poliției și jandarmeriei, care a participat la intervenție.
De la început au fost informați, ministrul MAI și cel al Sănătății și la acest moment la Centrul de Coordonare de la Ministerul de Interne se află domnul ministru Bode, care urmărește și este în legătură cu noi.”, a transmis Raed Arafat.

Bilanţul morţilor din incendiul de la Spitalul Matei Balş din Capitală a ajuns la 5

Bilanțul morților din tragedia de la Spitalul Matei Balș din Capitală a crescut. Încă o persoană a fost găsită carbonizată în baie, potrivit unor informații pe surse citate de Realitatea TV.

Un incendiu a avut loc în această dimineaţă, 29 ianuarie 2021, la un pavilion al Spitalului Matei Balș din București, pacienții fiind evacuați de urgență.

Primul apel la 112 pentru incendiul de la Matei Balș a venit la ora 5:05. La 5.13 au sosit primele echipe, iar la 5.14 a fost declanșat Planul roșu de intervenție. Au fost informați premierul, miniștrii Sănătății și Internelor. La sosirea pompierilor, incendiul era cu flacără deschisă, pe circa 120 mp, cu degajări mari de fum. De asemenea, incendiul a fost sub control încă de la ora 06.00.


Sursa: bzi.ro