Dezvăluiri despre fosta iubită a lui Jador, făcute de părinții artistului. „L-a iubit pe Ionuț înainte…”

52


Recent, părinții artistului au făcut dezvăluiri inedite despre fosta iubită a lui Jador, femeia după care acesta a plâns în hohote la televizor. Simona și Romeo Dumitrache cred că între Ionuț și Georgiana mai există sentimente de dragoste. Totodată, aceștia consideră că, în cele din urmă, ea va fi mama copiilor lui Jador.

Artistul Jador a devenit rapid un fenomen după participarea la emisiunea Puterea Dragostei. Acesta a impresionat multă lume cu povestea sa de viață, dar și cu talentul pe care îl are. Astfel, cântărețul a dat lovitura în România și în străinătate, mai ales în ultimul an când a lansat hit după hit. Jador i-a lăsat mască pe fanii lui cu colaborările neașteptate pe care le-a avut de-a lungul timpului și care au fost un real succes pe YouTube.

Cât despre planul sentimental, susținătorii lui Jador știu despre povestea de dragoste dintre el și Georgiana, tânăra care i-a fost alături pe vremea când acesta nu era celebru. Deși a călcat strâmb de mai multe ori și i-a greșit, așa cum a recunoscut chiar el în nenumărate rânduri, Georgiana a fost singura persoană care i-a rămas aproape.

De când este plecat în Republica Dominicană, Jador a vorbit despre fosta lui iubită de foarte multe ori. Faimosul de la Survivor România 2021 regretă că nu este împreună cu tânăra care l-a făcut fericit o lungă perioadă din viața lui.

Dezvăluiri despre Georgiana, fosta iubită a lui Jador

Recent, părinții lui Jador, Simona și Romeo Dumitrache, au acordat un interviu pentru WOWbiz, în care au vorbit pentru prima dată despre Georgiana, fosta iubită a artistului. Mama lui Jador, Simona, susține că știe despre problemele sentimentale ale fiului său.

„Eu întotdeauna am discutat cu Ionuț problemele lui din viața de zi cu zi de când a plecat de acasă. Știam povestea dintre el și Georgiana și mă bucur enorm de mult că și-a dat seama, în sfârșit, că viața lui fără ea nu se poate. Și mă bucur că l-am văzut așa, că o să realizeze că ea o să fie mama copiilor lui. Mă bucur că emisiunea asta l-a făcut să vadă adevărul și să se gândească la viitorul lui, și la o familie”.

Și tatăl lui Ionuț, alias Jador, este de aceeași părere, ba chiar consideră că fiul să a greșit enorm față de Georgiana. Însă el întrevede o rază de speranță în relația dintre ei.

„Cu fata se cunoaște din facultate. Dar știți cum e Ionuț, azi cu una, mâine cu alta, iar fetei nu i-au convenit lucrurile astea. De aceea s-au certat, s-au împăcat. Aseară (n.r. – duminică) au dat dovadă amândoi că mai există ceva între ei…”, a spus și tatăl lui Jador.

Jador a primit mesaj de la fosta iubită de Valentine’s Day

Duminică, după ce echipa Faimoșilor a câștigat jocul de comunicare, aceștia au primit mesaje din partea unor persoane foarte apropiate. A fost și cazul lui Jador de la Survivor România 2021, care a primit o scrisoare din partea fostei lui iubite, Georgiana. Manelistul a izbucnit în lacrimi când a văzut ce cuvinte frumoase i-a scris femeia care i-a stat alături la bine și la greu.

„Ionuț, pentru început vreau să-ți spun că sunt mândră de tine, de ambiția de care dai dovadă și de modul în care te descurci în competiție. Sper să rămâi același om bun pe care l-am cunoscut. Știm amândoi care e situația dintre noi și în ce relații am rămas, când ai plecat la Survivor. Dar de acolo, din toată situația asta, inimile noastre au rămas logodite pentru totdeauna. Ai grijă de tine și să rămâi acolo cât poți rezista. Te îmbrățișez, prietena ta de suflet”, i-a transmis Georgiana lui Jador.

Iar toate aceste dezvăluiri despre Georgiana, fosta iubită a lui Jador, vin să facă lumină în viața sentimentală a artistului…


Sursa: bzi.ro