FAZA ANULUI. Manuel Neuer, driblinguri ca-n curtea scolii. Cum i-a ametit portarul Germaniei pe adversari- VIDEO

52


Manuel Neuer si-a demonstrat nu doar abilitatile de portar, ci si tehnica în partida Belarus Germania, din grupa C a preliminariilor pentru EURO 2020. La un atac la poarta sa, portarul german nu a ezitat sa iasa în afara careului pentru a bloca un adversar.

Mai mult, Neuer a recuperat mingea, dar în loc sa o degajeze, a preferat sa faca mai multe driblinguri în fata bietului Kovalev, complet derutat de fentele goalkeeper-ului de la Bayern. Faza s-a petrecut înainte de pauza când Germania avea un avantaj fragil de 1-0 dupa golul marcat de jucatorul lui Manchester City, Leroy Sane.

Pâna la urma, Germania s-a impus cu 2-0 dupa ce a marcat si Reus si este pe locul 2 în grupa dupa Irlanda de Nord, care are însa un meci mai mult disputat.

Neuer are o reputatie pentru astfel de giumbuslucuri, dar au fost si momente când iesirile lui intempestive au costat scump echipa. Chiar în acest sezon, a comis o gafa de proportii în partida Bayern – Liverpool, mansa retur din optimile UEFA Champions League. Neuer a parasit poarta într-o maniera necugetata, iar Sadio Mane l-a taxat imediat si a deschis scorul pentru trupa lui Jurgen Klopp. Dupa 0-0 pe Anfield, Liverpool s-a impus în final cu 3-1 si s-a calificat în sferturi.  

 
Sursa: bzi.ro