duminică, iulie 21, 2024
AcasăMondenModele de unghii baby boomer pentru sezonul rece. Decorează-ți unghiile în funcție...

Modele de unghii baby boomer pentru sezonul rece. Decorează-ți unghiile în funcție de preferințe

[ad_1]

Modelele de unghii baby boomer au devenit foarte populare în ultimii ani. Această manichiură se potrivește pe unghiile de orice formă și mărime. Unghiile baby boomer sunt o versiune a clasicelor unghii french. Cu puțină îndemânare poți realiza modele frumoase chiar la tine acasă.

Această manichiură este în stil ombre. Prin urmare, fiecare unghie are două nuanțe. Un exemplu perfect pentru sezonul rece este ombre-ul albastru/nude, decorat cu sclipici și modele de stele. Pe internet sunt o multitudine de site-ul cu fotografii de unde te poți inspira pentru manichiura potrivită.

O manichiură potrivită pentru orice eveniment

Manichiura baby boomer este o altă denumire pentru manichiura french în stil ombre. Fiind un stil extrem de versatil, poți alege orice nuanțe dorești. Această manichiură este foarte populară în rândul mireselor, dar și a persoanelor care lucrează la birou. Totodată, se potrivesc pe orice lungime și formă a unghiei. O primă idee de model este ombre-ul alb/mov. Astfel, vârful unghiei va fi colorat în alb, care va căpăta treptat nuanțe de mov. Această manichiură i pot fi purtată simplă, sau decorată cu un model pe una dintre unghii. Spre exemplu, pe unghia degetului inelar alege un model cu doi trandafiri albi.

O altă idee de decorațiune sunt clasicele strasuri. Le poți așeza oriunde dorești, fie că vorbim de baza unghiei, mijlocul sau vârful acesteia. Pentru un look mai sofisticat, pietrele prețioase pot completa cu succes un design floral. Pe manichiura baby boomer modelele pot prinde viață cu ajutorul tehnicii de design 3D. Alege un model care-ți place și pune-l pe unghia degetului inelar, iar la baza unghiei de pe degetul mijlociu pune paiete colorate. Dacă vrei să porți această manichiură la un eveniment, modelul trebuie ales după ce vei decide ce rochie vei purta.

Unghii baby boomer pentru sărbătorile de iarnă

Un design potrivit pentru sezonul rece este cel în degrade albastru/nude. În acest caz, vârful unghiei va fi albastru, iar baza va avea culori naturale. Pentru a reprezenta fulgii de nea care cad din cerul nopții, adaugă sclipici și modele de stele. Acest design poate fi realizat și acasă, dacă ai îndemânarea necesară. Pe Pinterest există o multitudine de tutoriale și poze pe care le poți urmări.

Dacă iubești pisicile drăguțe, acum le poți purta cu tine oriunde. O idee perfectă pentru tine este ombre-ul care trece de la negru la nude. Decorează trei dintre unghii astfel, adăugând sclipici, iar pentru celelalte alege un design de pisică neagră așezată pe lună. Luna este un alt design foarte căutat. Pe un ombre care trece de la albastru la negru fă modele lunare și constelații. Pentru un aspect mai special, folosește tehnica 3D și adaugă paiete sau sclipici.

Un model potrivit atât pentru Crăciun, cât și pentru Revelion este combinația de culori bordo-auriu. Dacă dorești un ombre mai festiv, alege o ojă aurie strălucitoare. Opțional, poți adăuga modele de Crăciun, ca de exemplu omuleți din turtă dulce, ciubucuri, cadouri sau globuri multicolore. Prin urmare, stilul de unghii baby boomer este foarte versatil, fapt pentru care poate fi decorat după gustul fiecăreia.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments