[ad_1]
Ce zici de un mix de legume, cu ou şi somon, totul preparat la cuptor? Această reţetă este un fel de omletă adaptată, care are un gust savuros şi este extrem de sănătoasă, dat fiind faptul că nimic nu este prăjit. În plus, combină aportul de vitamine şi proteine necesar pentru un organism sănătos!
Ingrediente pentru budincă cu legume şi somon afumat, la cuptor:
- 6 ouă
200 g somon afumat
250 g mazăre din conservă
30 ml ulei de măsline
30 g smântână
ceapă verde
capere
sare
piper
pătrunjel uscat
Mod de preparare:
Într-o tigaie, adaugă puţin ulei de măsline şi căleşte ceapa tăiată mărunt, alături de o parte din somonul afumat. Condimentează după gust şi adaugă puţin pătrunjel uscat. Lasă la răcit. Bate bine ouăle, adaugă mazărea pe care o strecori în prealabil şi încorporează în această compoziţie somonul călit.
Într-o tavă de cuptor tapetată cu hârtie de copt se toarnă compoziţia şi se bagă la foc mediu pentru 30 de minute. Când este gata, se scoate şi se serveşte cu restul de somon afumat şi iaurt sau smântână. Decoraţi cu capere.
[ad_2]