Peste 2.100 de studenți și personal de la Universitatea din Tennessee în carantină sau în carantină din cauza Covid-19

567


(CNN)Comportamentul nesăbuit al unei mici proporții de studenți ai Universității din Tennessee ar putea duce la „măsuri drastice” din cauza izbucnirii coronavirusului în campusul Knoxville.

De luni, universitatea avea 600 de cazuri active de Covid-19. Cancelarul Donde Plowman a spus marți în direct. Dintre aceștia, 592 sunt studenți și opt angajați.
„Acum avem 2.112 persoane în carantină sau autoizolare. Dintre aceștia, 1.939 sunt studenți, aproape în mod egal împărțiți între studenți și în afara campusului ”, a spus Plaumen.
  „Cazurile noastre cresc prea repede și avem nevoie de acțiuni mai decisive pentru a opri traiectoria ascendentă”.
  În toată țara, colegiile și universitățile au raportat peste 37.000 de cazuri de coronavirus din toate cele 50 de state. Și semestrul abia a început.
  Unele campusuri au trebuit deja să anuleze cursurile față în față. Studenții Universității din Virginia de Vest vor urma cursuri virtuale până pe 25 septembrie, după creșterea coronavirusului în campus doar în prima săptămână și jumătate de clasă, a anunțat luni WVU.
  Universitatea Towson și Universitatea de Stat din Carolina de Nord de asemenea, a mutat cursuri online în urma focarelor de coronavirus și Universitatea Notre Dame a făcut la fel două săptămâni.
  La fel ca multe campusuri, Universitatea din Tennessee se luptă să creeze mai multe spații de carantină sau izolare pe măsură ce studenții suplimentari se infectează.
  „Începând de ieri, am rezervat un hotel suplimentar pentru a fi folosit ca secție de izolare pentru studenții care trăiesc în campus și care au dat rezultate pozitive”, a spus Plauman marți.
  „Avem nevoie de mai mult spațiu izolat. Acest hotel nu va fi suficient. Și suntem în proces de a crea mai mult spațiu izolat în campus. „
  Alte universități au impus stingeri, restricții pentru vizitatori și chiar închiderea frățiilor și a frățiilor odată cu creșterea numărului de cazuri Covid-19, a spus Plowman.
  „Evaluăm o serie de opțiuni și permiteți-mi să fiu clar: totul este pe masă în acest moment”, a spus cancelarul.
  Ea și-a exprimat dezamăgirea că „liderii fraternităților spun caselor cum să petreacă și să nu fie prinși, pentru a evita poliția. Povești despre o frăție care închiriază spații în afara campusului pentru petrecerea lor, înghesuite în imediata apropiere. Ordonează membrilor frăției să nu facă acest lucru. fii testat sau cum să fii testat, astfel încât rezultatele să nu fie raportate universității. „
  „Nu vreau să aleg în nicio parte a campusului nostru. Și adevărul este că majorul copleșitor al comunității noastre face tot posibilul pentru a face ceea ce trebuie ”, a spus Plowman. „Este dificil și apreciem tot efortul”.
  CNN a contactat președintele Consiliului inter-confraternității al Universității din Tennessee pentru comentarii.
  Plugarul a spus că există și modalități de a comunica în siguranță, cum ar fi întâlnirea cu prietenii în aer liber și purtarea unei măști.
   Dar ea a avut un avertisment pentru cei care îi îndeamnă pe alții să nu se testeze sau să ia în serios rezultatele pozitive ale testelor:
   „Este nechibzuit să lucrezi activ pentru a evita izolarea și carantina și va răspândi în continuare acest virus, punând în pericol posibilitatea ca toți ceilalți să petreacă semestrul de toamnă în campus.”

   Sursa imagine: CNN