Poveste de dragoste la Terapia Intensivă din Giurgiu. O asistentă a fost bătută de o colegă după ce ar fi făcut amor cu anestezistul

259


Întâmplare tragic-comică la Spitalul Judeţean de Urgentă de la Giurgiu. Dacă locuri în Terapie Intensivă nu prea mai sunt, personalul medical îşi găseşte o altă ocupaţie. Se pare că în spital a pornit o întreagă poveste de dragoste.

Rolul principal în cadrul poveştii îl deţine un anestezist care, conform unor colegi, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o asistentă medicală. O colegă a celor doi nu a fost de acord cu povestea de dragoste dintre ei, aşa că a trecut la fapte. Şi-a bătut colega, asistenta medicală în cadrul spitalului. Imaginile nu mai au nevoie de nicio prezentare.

O asistentă a fost bătută de o colegă. Scandal amoros la Terapia Intensivă din Giurgiu

Pare că doctorul anestezis de la Terapia Intensivă din Giurgiu este un fel de Don Juan al spitalului. Asta după ce, o altă asistenta medical care trăiește în concubinaj cu acesta, ar fi agresat-o pe femeia cu care doctorul ar fi întreţinut relaţii sexuale. Conform declaraţiilor făcute de Rodica Lumina, asistenta medicală bătută, întreaga scenă de sex ar fi avut loc tocmai în cabinetul medicului PICK LADISLAU.

Asistenta bătută a ţinut morţiş să pună pe Facebook întreaga păţanie, cu pozele aferente. Postarea a stârnit, în scurt timp reacţii care mai de care mai diferite. De la internauţi care consideră că personalul medical ar trebui să se intereseze mai mult de persoanele care au COVID-19, până la internauţi care se poziţionează de o parte sau alta a problemei.

15.10.2020, oră:11:15, Spitalul Judeţean de urgenţă Giurgiu – Stare de alertă
Sunt asistent medical de anestezie, secţia A.T.I. , SJU Giurgiu.
Îmi este destul de greu să povestesc asta, dar cred că este important să se afle cu ce se ocupa şi de ce sunt în stare unii oameni într-o situaţie de pandemie, în secolul XXI:

Am fost agresata cu brutalitate fizic şi verbal în cabinetul renumitului medic PICK LADISLAU, de către colega mea as. Stoica Rodica (concubina acestuia), aducându-mi acuze neadevărate, cum că eu la ora 6:30, mă aflam în cabinetul Dr. Pick L, întreţinând relaţii intime. Fapt neadevărat, demonstrând asta prin conversaţia avută cu colega mea care la ora 6:40 a venit să mă ia de acasă.
Stoica Rodica a venit în cabinetul asistentelor la T.I. , luându-mă de braţ (ca şi când ar fi avut o urgenţă în sala de operaţii), gândindu-mă că este o urgenţă de serviciu, m-am ridicat şi am urmat-o. Ajungând în capătul holului am constatat că nu era o urgenţă, ea îmbrâncindu-mă în cabinetul Dr. Pick pe canapea, unde am fost imobilizata aplicandumi-se în regiunea capului şi fetei pumni şi palme fără ca eu să ripostez.
SUBLINIEZ că la acest incident a asistat fără a lua nici cea mai mică măsură Dr. Pick. După ce l-am implorat să o oprescaca şi să recunoască că între noi nu a existat nimic NICIODATĂ, el rostind către concubina „HONEY NU MAI FACE GĂLĂGIE”- fiind mai mult interesat să nu ne audă cineva, în loc să oprească incidentul.
Am fost eliberată, mi-am adunat puterile să ies din cabinet după ce au ieşit cei doi, strigând către Dr. Pick -CA NU ESTE POSIBIL SĂ NU IA ATITUDINE ŞTIIND CĂ SUNT NEVINOVATĂ, răspunsul fiind „ MAI ÎNCET NU MAI ŢIPA AŞA”.
După cele întâmplate, am sunat imediat la 112, făcând plângere penală, am mers la UPU pentru consult şi îngrijiri medicale şi la Medicină Legală, pentru constatarea leziunilor şi eliberarea certificatului medico-legal.
Consideraţi că o problemă personală poate fi rezolvată în acest fel într-o instititutie publică de stat?
Sper că organele abilitate ale Poliţiei şi Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu să ia măsurile ce se impun pentru faptele comise. se arată în postarea publicată de asistenţă medicală.

Polițiștii au demarat o anchetă în urma publicării postarii

În altă ordine de idei, poliţiştii giurgiuveni au demarat o anchetă pentru a stabili situaţia de fapt. Poliţia Giurgiu a emis un comunicat prin care şi-a spus punctul de vedere în acest caz:

„La data de 15 octombrie 2020, Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată, prin 112, de către o femeie, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de o persoană. În temeiul sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au identificat apelanta, o femeie, de 47 de ani, care a declarat că, în timp ce se afla la locul de muncă, în urma unor discuţii în contradictoriu purtate cu o colegă, o femeie, de 41 de ani, ar fi fost lovită de aceasta cu palmele, în zona feţei şi a capului. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie înaintat către unitatea de parchet competentă, cu propuneri legale.“


Sursa: bzi.ro