„Reformiștii” prof. dr. Horaţiu Suciu şi Rareș Bogdan au câştigat șefia filialei PNL de la Tg. Mureș în detrimentul deputatului Ervin Molnar din tabăra lui Ludovic Orban

38


Reputatul prof. dr. Horaţiu Suciu a câștigat șefia filialei PNL de la Tg. Mureș. Acesta s-a confruntat cu deputatul Ervin Molnar, care până în prezent a ocupat funcția de conducere a organizației din Tg. Mureș. Rezultatul acestei „bătălii” are implicații majore în perspectiva Congresului PNL, care va avea loc în această toamnă.

Deși nimeni nu se aștepta, echipa „reformiștilor” liberali condusă de Rareș Bogdan, Robert Sighiartău și Florin Roman a fost prezentă la Tg. Mureș pentru a-i fi alături prof. dr. Horaţiu Suciu. Acest lucru a avut un impact puternic.

Prof. dr. Horaţiu Suciu a avut un avans considerabil în fața contracandidatului său. Acesta l-a bătut pe Erwin Molnar, din echipa Orban, cu 135 la 84. Prof. dr. Horaţiu Suciu este medic primar în chirurgie cardiovasculară și șeful Institutului de Boli Cardiovasculare și Transplant din Târgu Mureș. Acesta este supraspecializat în chirurgie cardiovasculară pediatrică și este unul din cei trei medici, din România, care poate opera nou-născuţii cu afecţiuni congenitale ale inimii. De asemenea, în anul 2015, a realizat primul implant de inimă artificială din ţara noastră.


Sursa: bzi.ro