Reuniune la malul mării pentru concurenții de la Survivor România 2021

34


 

Roxana Nemeș, Cătălin Moroșanu, Andreea Antonescu, Marius Crăciun, Sindy, sunt doar câțiva dintre foști concurenți care s-au reîntâlnit și au încins atmosfera.

O parte dintre concurenții care s-au luptat pentru marele premiu Survivor România 2021 s-au reunit într-un loc care să le aducă aminte de jungla din Republica Dominicană.

Astfel, se pare că după ce au petrecut ceva timp pe plajele exotice nu mai pot să stea departe de nisip și de apa sărată, așa că o parte din foștii Faimoși și Războinici și-au dat reîntâlnire pe litoralul românesc, în Vama Veche.

„Alianță” între o parte dintre foștii Faimoși și Războinici! S-au întrecut în pași de dans și în note muzicale

Foștii concurenți de la Survivor România  au făcut ceea ce știu ei cel mai bine, au încins atmosfera la malul mării. Andreea Antonescu, Roxana Nemeș, Cătălin Moroșanu, Sindy, Marius Crăciun, Marinela Cuciureanu, Bogdan Urucu au făcut o „alianță” incredibilă și s-au întrecut în hore și shoot-uri, dar și-au pus la „bătaie” și corzile vocale. N-a urmat o baie în valurile Mării Negre pentru a se răcori, ci au preferat să se stopească cu șampanie.

Distracția și voia bună au fost la ele acasă, așa că Ștefan Ciculescu a decis să li se alăture pe seară, căci nu putea să lipsească de la o astfel de reuniune.

După ce a apus soarele, petrecerea acestora a continuat într-un club de pe plajă. Andreea Antonescu a ținut să posteze fiecare moment petrecut alături de foștii ei colegi de la Survivor România, la fel a făcut și fosta ei colegă din echipa roșie, Roxana Nemeș.

Zanni, căștigătorul Survivor România 2021, a lansat prima piesă după întoarcerea din Dominicană

Fostul Faimos nu a stat deloc degeaba de când s-a întors cu trofeul Survivor România, ci s-a dus direct în studio și a înregistrat prima melodie a sa după o absență de jumătate de an.

„Doamne dă-mi puțin noroc” este o melodie cântată în colaborare cu bunul său prieten, Alex Velea, care a ajuns deja în trendingul de pe Youtube și este extrem de apreciată de fanii lui Zanni.

La doar o zi de la lansare, piesa este pe locul 6 în topul din România și a reușit să adune 756 de mii de vizualizări și peste 3 mii de comentarii, majoritatea fiind doar pozitive.


Sursa: bzi.ro