Un bărbat a fost înjunghiat, la Cluj, de un bărbat aflat sub incidenţa drogurilor

144


Clujeanul, în vârstă de 37 de ani, păşeşte în sala de aşteptare a I.M.L.Cluj, pentru a fi consultat de către medicii legişti. Îmi arată palmele – bine crestate şi apoi cusute, de către medici, cu copci – şi se arată dispus să-mi relateze coşmarul prin care a trecut vineri, în plină zi, pe strada Bucegi nr. 5, chiar în spatele magazinului McDonald`s din cartierul Mănăştur. A fost atacat de un tânăr – aparent drogat – iar pretextul tentativei de jaf a fost o datorie pe care victima nu o avea faţă de acesta, ba, mai mult nici nu-l întâlnise vreodată!
Rănitul este de profesie inginer şi mă roagă, pentru început, să nu-i fac publică identitatea. Apoi, după ce-i promit acest lucru, trece la povestirea evenimentului, de la finele săptămânii trecute, de pe urma căruia a fost cât pe ce să-şi piardă, efectiv, viaţa.

Explică bărbatul: „Vineri, pe la 11.30 mă aflam pe strada Bucegi din Mănăştur, când m-am trezit abordat de un tânăr, scund de înălţime, în vârstă de circa 19 ani. Avea privirile tulburate – probabil de la substanţele îngurgitate – şi vorbea încet, tărăgănat, ca un ecou. „Stai un pic, stai un pic” – îmi tot zicea şi-mi cerea nişte bani pe care, chipurile, i-aş datora unei cunoştinţe de-a sa, el fiind îndrituit de acesta să mi-i încaseze! Nu m-am oprit din mers, şi l-am depăşit – însă el nu s-a lăsat şi a pornit după mine, în fugă, în mână cu un cuţit mare de vânătoare, cu o lamă de peste 20 de centimetri.

Știrea apărută pentru prima oară pe www.bzc.ro. Detalii despre înjunghiere dând click aici


Sursa: bzi.ro