vineri, octombrie 18, 2024
AcasăCulturaTheo Rose a primit o veste cumplită. Mesajul tulburător postat de vedetă...

Theo Rose a primit o veste cumplită. Mesajul tulburător postat de vedetă pe Instagram

[ad_1]

Theo Rose le cere ajutorul fanilor săi din mediul online, după ce o prietenă de-ale sale a fost diagnosticată cu o boală gravă.

Theo Rose face un apel disperat pe rețelele sociale. Cântăreața încearcă de fiecare dată să ajute oamenii la nevoie, dar de această dată este vorba despre una dintre prietenele sale. Cântăreața a postat un mesaj prin care le cere ajutorul urmărotorilor săi.

Theo Rose a primit o veste cumplită

După ce în urmă cu două săptămâni a devenit mamă, vedeta a primit o veste cumplită. Una dintre prietenele sale a fost diagnosticartă cu cancer papilar tirodian, iar Theo Rose a postat un mesaj pe Imstagram și le-a explicat situația fanilor săi.

Artista vrea să-și ajute prietena așa că i-a întrebat pe internauți dacă știu mai multe informații despre această boală sau dacă știu un medic foarte bun.

„O prietenă a descoperit că are cancer papilar tiroidian. E cineva pe aici care s-a mai tratat de asta sau care poate recomanda un doctor pe chirurgie oncologică? Ne interesează orice experiență si orice sugestie. Mulțumesc!”, a scris Theo Rose pe Instagram.

Cum se simte Theo Rose după ce a devenit mamă

Theo Rose a născut luna trecută, iar ea și Anghel Damian parcurg împreună cea mai frumoasă perioadă din viața lor de familie. Artista recunoaște că totul s-a schimbat de când Sasha a venit pe lume, iar emoțiile trăite sunt de nedescris.

„Anghel e și el foarte fericit. Noi așa cum ne-am organizat cu perioada asta el mai are ceva de filmat. Ne-am organizat astfel încât până când încep eu treaba să se elibereze el cu programul, să petreacă el mai mult timp cu Sasha, ne împărțim așa. E foarte complicat în momentul ăsta să stea departe de noi, a făcut naveta și la țară.

(…) Totul s-a schimbat, de aia nici nu îmi vine să cred că e așa și de asta și clipul ăla pe care l-am postat e emoționant, pentru că asta a fost adevărata emoție pe care am trăit-o noi ca familie. E primul copil al familiei și se schimbă totul”, a spus Theo Rose în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Theo Rose este încrezătoare că se va descurca de minune în rolul de mămică. Artista împărtășește cu fanii ei experiențe din viața privată, iar fotografiile emoționante cu băiețelul Sasha Ioan sunt extrem de apreciate de internauți. Vedeta este activă pe rețelele de socializare și are o relație apropiată cu admiratorii săi. Recent, Theo Rose a transmis un mesaj emoționant celor care au încurajat-o în ultima perioadă.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments