duminică, iulie 21, 2024
AcasăCulturaUn medic chirurg spune ce tip de cancer are Kate Middleton. ”S-a...

Un medic chirurg spune ce tip de cancer are Kate Middleton. ”S-a întâmplat probabil…” 

Un medic chirurg spune ce tip de cancer are Kate Middleton. ”S-a întâmplat probabil…” 

[ad_1]

Diagnosticul de cancer al lui Kate Middleton a zguduit întreaga lume, iar Prințesa de Wales a mărturisit că vestea a fost un șoc enorm atât pentru ea, cât și pentru Prințul William.

Kate Middleton se recuperează după intervenția chirurgicală

Într-un videoclip publicat pe 22 martie, Middleton a declarat că încă se recuperează după o „intervenție chirurgicală abdominală majoră” suferită în luna ianuarie, dar că boala a fost identificată ulterior procedurii.

“Echipa mea medicală mi-a recomandat, prin urmare, să urmez un tratament de chimioterapie preventivă, și acum sunt în stadiile incipiente ale acestui tratament”, a spus ea.

“În acest moment, mă gândesc și la toți cei ale căror vieți au fost afectate de cancer”, a adăugat Middleton. “Pentru toți cei care se confruntă cu această boală, în orice formă, vă rog să nu pierdeți credința sau speranța. Nu sunteți singuri.”

La începutul anului, în luna ianuarie, Palatul Kensington a informat publicul cu privire la o intervenție chirurgicală abdominală programată la care a fost supusă Kate Middleton. De asemenea, s-a anunțat că Prințesa de Wales nu va participa la evenimente publice până după perioada Paștelui.

Până în prezent, nici Kate Middleton, nici Palatul Kensington nu au dezvăluit detalii specifice despre tipul de cancer cu care a fost diagnosticată Prințesa.

Ce tip de cancer are Kate Middleton

O sursă a declarat pentru revista Us Weekly că William și Middleton au aflat despre boala ei la sfârșitul lunii februarie, chiar în ziua în care William a anulat brusc participarea la slujba de pomenire a nașului său.

“Vroiau să aștepte să spună lumii știrea până când copiii lor erau în vacanța de Paște pentru a avea timp să proceseze știrea înainte ca întreaga lume să vorbească despre asta”, a spus o sursă. “Nu dezvăluie ce tip de cancer este.”

Într-un interviu pentru TMZ, Dr. George Crawford, un chirurg care nu a fost implicat în tratamentul lui Kate Middleton, a speculat că Prințesa ar putea suferi de unul dintre două tipuri de cancer: cancer uterin sau cancer ovarian.

Dr. Crawford a explicat că adesea, în cazul cancerelor sistemului reproducător feminin, în special cancerul uterin și cancerul ovarian, pacientele pot fi supuse unei intervenții chirurgicale pentru ceea ce inițial se credea a fi chisturi sau fibroame.

El a subliniat că de multe ori medicii nu pot oferi un diagnostic clar pacientelor cu privire la natura acestor mase până când nu sunt îndepărtate și analizate prin teste suplimentare.

“Presupun că s-a întâmplat probabil asta – presupunând că îndepărtau doar un chist sau îndepărtau uterul ei pentru ceva benign, și când l-au trimis pentru evaluare, s-a întors ca având cancer”, a spus Dr. Crawford.

Medicul a menționat că, având în vedere probabilitatea ridicată de a obține rapid rezultatul biopsiei, echipa medicală a lui Kate Middleton ar fi putut ajusta planul intervenției chirurgicale în timp real, în funcție de diagnostic.

Dr. Crawford a estimat că Kate Middleton a necesitat probabil o perioadă de recuperare de minimum patru până la șase săptămâni după intervenția chirurgicală, înainte de a putea începe chimioterapia preventivă. Motivul pentru această amânare constă în riscul ca administrarea chimioterapiei la o scurtă perioadă după operație să suprasolicite organismul și sistemul imunitar al pacientei, chiar și în cazul unei persoane sănătoase.

Până în momentul de față, nu se știe cu siguranță de ce tip de cancer suferă Kate Middleton care se află într-o perioadă de recuperare.

[ad_2]

Sursa: bzi.ro
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments